DRB

Coaching

Loopbaancoaching

Barbara Röell, MSc
Senior Coach & Leadership Advisor

Barbara, medeoprichter en partner bij DRB, is een gecertificeerd coach en organisatiepsycholoog met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van advocaten, bedrijfsjuristen, management, partners en bestuurders.

Met haar achtergrond in psychologie en assessments is Barbara gericht op het verkennen en versterken van de verborgen talenten van ambitieuze professionals. Haar coaching en advies zijn gefocust op actieve, resultaatgerichte begeleiding op het gebied van leiderschap, persoonlijke en professionele groei, en carrièreontwikkeling.

Barbara’s expertise omvat niet alleen loopbaancoaching, maar ook uitgebreide ervaring in leiderschapsontwikkeling. Als gewaardeerde adviseur voor besturen en partners biedt zij praktisch advies en effectieve coachingmethoden om individuen en teams te begeleiden naar succesvolle resultaten.

Neem contact op met Barbara

 

Loopbaancoaching

Onze specialisatie ligt in het begeleiden van ambitieuze en gedreven professionals en managers. Wij bieden strategische richting en gestructureerde ondersteuning bij cruciale vraagstukken in uw loopbaan. Ons Careerfocus programma biedt een reeks diepgaande gesprekken en de keuze uit diverse modules.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek wordt uw coaching behoefte geïdentificeerd en stellen we samen een op maat gemaakt programma op. Onze coaching omvat een breed scala aan aspecten, zoals carrièrekeuzes, executive leiderschapsontwikkeling, persoonlijke groei, ambitie realisatie, drijfveren, betekenisgeving, baanzoektocht, personal branding, loopbaantransities naar andere functies en industrieën, en assessments voor inzicht in culturele fit en persoonlijkheid.

Careerfocus coaching biedt waardevolle begeleiding bij het sturen van uw loopbaan, het maken van doordachte carrièrekeuzes, het optimaal benutten van uw expertise, het vinden van een geschikte professionele omgeving, het identificeren van drijfveren, en nog vele andere strategieën en middelen om uw professionele traject te versterken.

Lees meer…

Partner Development Coaching

Onze focus ligt op jouw ontwikkeling richting partnerschap in de advocatuur of notariaat. Het doel is om jouw persoonlijk leiderschap te versterken en je ambities te verhelderen. Dit traject omvat persoonlijke coachingsessies, assessments en opdrachten, waarbij we streven naar uitdagende reflectie, het verkennen en realiseren van jouw doelen, en het versterken van jouw persoonlijke leiderschapsvaardigheden.

De rol van een toekomstige partner brengt diverse verantwoordelijkheden met zich mee. Naast je vakbekwaamheid sta je voor commerciële uitdagingen, ben je een teammanager, een ondernemer en mogelijk een aandeelhouder. Elk van deze rollen vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden. Dit traject biedt een exclusieve ruimte om met jou, als individu, dieper in te gaan op deze aspecten. Het uitgangspunt is jouw persoonlijk leiderschap als kompas, omdat wij geloven dat effectief leiderschap begint bij zelfleiderschap. Samen werken we aan het leggen van een solide basis en business plan voor jou als toekomstige partner, waarbij we streven naar het vergroten van jouw inspiratie, motivatie en impact.

 

Senior Development Coaching

Voor senior advocaten bieden wij het development coachprogramma. Dit programma bestaat uit individuele coachgesprekken, een online ontwikkelassessment en tussentijdse opdrachten.

  • Vergroten individuele effectiviteit
  • Koers een ambities vaststellen
  • Ontwikkeling van specialist naar ondernemer
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Feedback en reflectie
  • Ontwikkelen businessplan
  • Personal Branding
  • Praktische handvatten in persoonlijke ontwikkeling en professioneel functioneren

Assessments

We bieden verschillende assessments aan die gericht zijn op de coaching en ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, zelfinzicht en het ontdekken van talenten. Deze assessments fungeren als een krachtige spiegel voor deelnemers, waardoor ze in staat zijn hun sterke punten en ontwikkelingskansen te identificeren, zowel op algemeen leiderschapsniveau als binnen de specifieke context van de juridische wereld.

Legal Leadership Scan

Binnen dit scala aan assessments valt ook onze Legal Leadership Scan, die een bijzondere nadruk legt op het identificeren van sterke punten en ontwikkelingskansen. Deze scan biedt een diepgaand inzicht in niet alleen algemene leiderschapscapaciteiten, maar ook in de specifieke eigenschappen die cruciaal zijn in de juridische wereld.

Wat de Legal Leadership Scan onderscheidt, is de mate van personalisatie en maatwerk die het biedt. Elke deelnemer ontvangt een uitgebreide persoonlijke rapportage die niet alleen de sterke punten en groeigebieden benadrukt, maar ook praktische aanbevelingen biedt om diepgaande ontwikkelingen en carrière groei te bevorderen.

Locatie: DRB Den Haag

Burgemeester van Karnebeeklaan 17
2585BA Den Haag

Locatie: DRB Amsterdam

Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam