Wij zijn Dicke Röell Breedveld

Search | Selectie | Coaching

DRB brengt de juridische wereld samen. Als de topspeler in de juridische wereld voor Search, Selectie en Coaching helpen wij ambitieuze kantoren en professionals groeien.

Maak kennis met onze bewezen aanpak, persoonlijke specialisten en ons kwalitatieve netwerk.

DRB is er voor de meesters. DRB Groeimeesters.

Robert Dicke, MSc

PARTNER

Robert Dicke begeleidt met name searches binnen de Advocatuur & Professional Services. Hij is een ervaren legal headhunter voor advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, fiscalisten en senior business support functies. Hij kent de markt van binnenuit en werkt sterk vanuit zijn netwerk. Hij heeft oprechte interesse in de ambities van zijn klanten én in de drijfveren van de kandidaten, die hij vaak al jaren persoonlijk kent. Een natuurlijke verbinder met een hoog energieniveau. Robert heeft economie gestudeerd in Rotterdam.

Barbara Röell, MSc

PARTNER & COACH

Barbara Röell, gecertificeerd coach en organisatiepsycholoog, werkt veel samen met advocaten, management, partners, legal counsels, medisch specialisten en bestuurders. Vanuit haar achtergrond in psychologie en assessments is zij gedreven om talenten van ambitieuze professionals inzichtelijk te maken en te ontwikkelen. Ook werkt zij vanuit de principes van systemisch werken en organisatieopstellingen. Met een brede blik adviseert en coacht ze actief en resultaatgericht op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en carrièregroei.
Barbara is tevens erkend gespreksleider intervisie advocatuur (NOvA)

Arjen Breedveld, MSc

PARTNER

Arjen Breedveld werkt voornamelijk voor de sectoren professional services, familiebedrijven en (semi-) publieke organisaties in transitie. Voor zijn klanten begeleidt hij search & selectie opdrachten op directie-, management- en senior business support niveau. Als trusted Advisor is hij specialist in het creëren van effectieve (verander) teams. Naast zijn organisatiekundige kennis is hij gecertificeerd E- Assessor. Arjen heeft hierdoor uitgebreide ervaring op het gebied van (team) assessments. Na zijn studie Bestuurskunde werkte Arjen, voordat hij mede-oprichter werd van Dicke Röell Breedveld, voor EY. Hij is bestuurlijk actief in sportverenigingen.

Stephan Bamborough, LLM, MSc

PARTNER

Stephan Bamborough richt zich op searches naar ervaren juristen in het bedrijfsleven, de advocatuur en het notariaat. Hij is verantwoordelijk voor de werving & selectie van advocaten, bedrijfsjuristen, Company Lawyers en Legal Counsels. Hij heeft een actuele en uitgebreide kennis van deze markt en een grote persoonlijke betrokkenheid bij haar spelers; zowel juristen als opdrachtgevers. Hij kent de juridische arbeidsmarkt in Nederland, begrijpt de wederzijdse wensen en maakt de juiste CultuurClick! Stephan heeft rechten en bedrijfskunde gestudeerd in Leiden.

Toon van de Wetering, LLM

SR. CONSULTANT

Toon van de Wetering richt zich op searches binnen Legal, waaronder de advocatuur, het notariaat en fiscalisten. Als meester in de rechten met de afstudeerrichting ondernemingsrecht heeft de commerciële advocatuur en het (internationale) bedrijfsleven zijn speciale interesse. De persoonlijke touch beschouwt hij als een essentieel onderdeel van het opbouwen en in stand houden van zijn netwerk. Hij is gemotiveerd om iemands talenten te ontdekken en op een nauwkeurige wijze de beste kandidaten te selecteren voor een specifieke opdracht. Toon heeft rechten gestudeerd in Leiden.

Naomi Linder, MSc

CONSULTANT/ASSESSMENT PSYCHOLOOG

Naomi Linder richt zich op search en selectie opdrachten binnen legal, professional services, familiebedrijven en het life sciences domein gecombineerd met het afnemen en terugkoppelen van individuele- en team assessments. Vanuit haar specialisatie in Arbeids- & Organisatiepsychologie is zij gemotiveerd om de persoonlijkheid, motivatie en talenten van kandidaten te doorgronden door middel van interviews en assessments. Op deze manier begeleidt zij kandidaten zo goed mogelijk naar een volgende carrièrestap. Naomi heeft Psychologie gestudeerd. Haar bachelor heeft zij in Leiden afgerond en haar master in Amsterdam.

Niels Huijgen, LLM

CONSULTANT

Niels Huijgen is executive search consultant in het Legal team. Hij richt zich op searches naar ervaren professionals binnen de advocatuur, het notariaat en bedrijfsleven. Met een ondernemingsrecht master als achtergrond kan hij de wensen van zowel opdrachtgevers als kandidaten doorgronden. Met behulp van zijn empathisch vermogen en oprechte interesse in de kandidaat bouwt en onderhoudt hij zijn netwerk. Hij is gedreven om kandidaten zo goed mogelijk te begeleiden in de volgende stap van hun carrière.
Niels heeft rechten gestudeerd in Leiden.

Tobias Veldkamp, LLM

CONSULTANT

Tobias Veldkamp is executive search consultant in het Legal team en richt zich op search & selectie van ervaren advocaten, (kandidaat-)notarissen en fiscalisten. Door zijn master Ondernemingsrecht en aantal jaren werkervaring bij advocatenkantoren, heeft hij een goede kennis van de advocatuurlijke wereld. In combinatie met zijn drive om de perspectieven en ambities van mensen en kantoren te doorgronden en met elkaar te verbinden, zet hij deze eigenschappen in om geschikte kandidaten en opdrachten aan elkaar te koppelen.
Tobias heeft rechten gestudeerd in Leiden.

Sandra Fokke, LLM

CONSULTANT

Sandra Fokke is executive search consultant in het Legal team. Zij richt zich op search & selectie opdrachten binnen de advocatuur. Tijdens haar rechtenstudie heeft zij door middel van verschillende besturen en commissies kennis opgedaan van de juridische sector. Daarnaast heeft zij gewerkt als proces recruiter bij PostNL. Met haar open en betrokken houding is zij gemotiveerd om op een duurzame manier te verbinden. Hierbij vindt zij het van belang dat ambities, talenten en interesses optimaal kunnen worden benut. Sandra heeft rechten gestudeerd in Groningen en een master European Law afgerond in Leiden.

Caroline Gerding, LLM

SAMENWERKINGSPARTNER COACHING

Caroline is een betrokken, energieke en effectieve trainer en coach die mensen en organisaties stimuleert om positieve en blijvende veranderingen tot stand te brengen. Zij is in staat met alle lagen in een organisatie en verschillende nationaliteiten effectief te communiceren en samen te werken. Caroline heeft ruime internationale ervaring en vond jarenlang veel inspiratie en voldoening in haar werk als advocaat en chief counsel compliance van een multinational. Haar kracht is om mensen en organisaties in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar zodat beide kunnen excelleren.

Theun Govers

OFFICE MANAGEMENT

Research Consultants

Casper Ezechiels, Floris Huizenga, Maren van den Brink, Boaz Bijlsma, Gijs den Hartog, Thomas Jansen en Tim Robbers.

Het team van Dicke Röell Breedveld wordt ondersteund door professionele Research Consultants die de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in diverse sectoren nauwkeurig in kaart weten te brengen. Zij zijn in staat om vanuit een proactieve houding geschikte kandidaten te benaderen en weten uitstekend om te gaan met diverse sourcing-kanalen. Alle Research Consultants zijn universitair opgeleid op het gebied van Rechten, Bestuurskunde of Psychologie.

Blog & Inspiratie

Geen categorie
21 maart 2022

Kwaliteiten van de Legal Leaders in de advocatuur

Wat maakt iemand een Legal Leader? Welke competenties heb je daarvoor nodig? Bij de Legal Leadership-tafel van DRB schuiven managers en adviseurs van gerenommeerde advocatenkantoren…
Legal Leaders
16 februari 2022

Kwaliteiten van de Legal Leaders in de advocatuur

Wat maakt iemand een Legal Leader? Welke competenties heb je daarvoor nodig? Bij de Legal Leadership-tafel van DRB schuiven onder anderen HR-professionals van gerenommeerde advocatenkantoren…
Toon van de Wetering
25 januari 2022

Diversiteit

In het jaar 2021 plaatste DRB bij haar opdrachtgevers meer vrouwen dan mannen. Van de geplaatste kandidaten was 65% vrouw. In Nederland zijn er meer…

Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Search | Selectie | Coaching. U kunt zich uiteraard op elk gewenst moment afmelden via de uitschrijflink onderaan iedere nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform ons Privacystatement verwerkt.

Uw e-mailadres:


Search & Selectie  •  Assessments  •  Coaching  •  Events  •  Over ons  •  Contact  •  Blog & Inspiratie

Dicke Röell Breedveld B.V.  •  Burgemeester van Karnebeeklaan 17  •  2585 BA Den Haag  •  +31 70 361 70 09  •  info@drbgroep.nl  •  drbgroep.nl
IBAN NL16 INGB 0651 7316 74  •  KVK 27 19 89 69

© 2020 Dicke Röell Breedveld B.V.
Privacy statement  •  Cookie statement

DRB Groep