Skip to main content

Wij zijn DRB

Search | Selectie | Strategie | Coaching

DRB brengt de juridische wereld samen. Als de topspeler in de juridische wereld voor Search, Selectie, Strategie en Coaching helpen wij ambitieuze kantoren en professionals groeien.

Maak kennis met onze bewezen aanpak, persoonlijke specialisten en ons kwalitatieve netwerk.

DRB is er voor de meesters. DRB Groeimeesters.

Robert Dicke, MSc

PARTNER

Robert Dicke begeleidt met name searches binnen de Advocatuur & Professional Services. Hij is een ervaren legal headhunter voor advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, fiscalisten en senior business support functies. Hij kent de markt van binnenuit en werkt sterk vanuit zijn netwerk. Hij heeft oprechte interesse in de ambities van zijn klanten én in de drijfveren van de kandidaten, die hij vaak al jaren persoonlijk kent. Een natuurlijke verbinder met een hoog energieniveau. Robert heeft economie gestudeerd in Rotterdam.

Barbara Röell, MSc

PARTNER & COACH

Barbara Röell, gecertificeerd coach en organisatiepsycholoog, werkt veel samen met advocaten, management, partners, legal counsels, medisch specialisten en bestuurders. Vanuit haar achtergrond in psychologie en assessments is zij gedreven om talenten van ambitieuze professionals inzichtelijk te maken en te ontwikkelen. Ook werkt zij vanuit de principes van systemisch werken en organisatieopstellingen. Met een brede blik adviseert en coacht ze actief en resultaatgericht op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en carrièregroei.
Barbara is tevens erkend gespreksleider intervisie advocatuur (NOvA)

Arjen Breedveld, MSc

PARTNER

Arjen Breedveld werkt voornamelijk voor de sectoren professional services, familiebedrijven en (semi-) publieke organisaties in transitie. Voor zijn klanten begeleidt hij search & selectie opdrachten op directie-, management- en senior business support niveau. Als trusted Advisor is hij specialist in het creëren van effectieve (verander) teams. Naast zijn organisatiekundige kennis is hij gecertificeerd E- Assessor. Arjen heeft hierdoor uitgebreide ervaring op het gebied van (team) assessments. Na zijn studie Bestuurskunde werkte Arjen, voordat hij mede-oprichter werd van Dicke Röell Breedveld, voor EY. Hij is bestuurlijk actief in sportverenigingen.

Stephan Bamborough, LLM, MSc

PARTNER

Stephan Bamborough richt zich op searches naar ervaren juristen in het bedrijfsleven, de advocatuur en het notariaat. Hij is verantwoordelijk voor de werving & selectie van advocaten, bedrijfsjuristen, Company Lawyers en Legal Counsels. Hij heeft een actuele en uitgebreide kennis van deze markt en een grote persoonlijke betrokkenheid bij haar spelers; zowel juristen als opdrachtgevers. Hij kent de juridische arbeidsmarkt in Nederland, begrijpt de wederzijdse wensen en maakt de juiste CultuurClick! Stephan heeft rechten en bedrijfskunde gestudeerd in Leiden.

Robert van Beemen, LLM

PARTNER

Robert van Beemen adviseert en begeleidt advocatenkantoren over (internationale) trends en ontwikkelingen, internationale (referral) strategieën en ESG en de betekenis daarvan op het business en governance model. Robert is binnen de Law Firm Management Committee van de International Bar Association (IBA) voorzitter van de ESG Committee en hij is actief binnen de Association of International Young Lawyers (AIJA). Hij spreekt en publiceert regelmatig over de ontwikkelingen in de juridische sector, waaronder Governance & ESG. In Juni 2022 verscheen bij Globe Law and Business zijn derde publicatie: Building the Sustainable Law Firm: Developing and Implementing an ESG Strategy. Hij heeft rechten gestudeerd in Utrecht en is tevens alumnus van de Rotterdam School of Management.

Toon van de Wetering, LLM

SR. CONSULTANT

Toon van de Wetering richt zich op searches binnen Legal, waaronder de advocatuur, het notariaat en fiscalisten. Als meester in de rechten met de afstudeerrichting ondernemingsrecht heeft de commerciële advocatuur en het (internationale) bedrijfsleven zijn speciale interesse. De persoonlijke touch beschouwt hij als een essentieel onderdeel van het opbouwen en in stand houden van zijn netwerk. Hij is gemotiveerd om iemands talenten te ontdekken en op een nauwkeurige wijze de beste kandidaten te selecteren voor een specifieke opdracht. Toon heeft rechten gestudeerd in Leiden.

Naomi Linder, MSc

CONSULTANT/ASSESSMENT PSYCHOLOOG

Naomi Linder richt zich op search en selectie opdrachten binnen legal, professional services, familiebedrijven en het life sciences domein gecombineerd met het afnemen en terugkoppelen van individuele- en team assessments. Vanuit haar specialisatie in Arbeids- & Organisatiepsychologie is zij gemotiveerd om de persoonlijkheid, motivatie en talenten van kandidaten te doorgronden door middel van interviews en assessments. Op deze manier begeleidt zij kandidaten zo goed mogelijk naar een volgende carrièrestap. Naomi heeft Psychologie gestudeerd. Haar bachelor heeft zij in Leiden afgerond en haar master in Amsterdam.

Niels Huijgen, LLM

CONSULTANT

Niels Huijgen is executive search consultant in het Legal team. Hij richt zich op searches naar ervaren professionals binnen de advocatuur, het notariaat en bedrijfsleven. Met een ondernemingsrecht master als achtergrond kan hij de wensen van zowel opdrachtgevers als kandidaten doorgronden. Met behulp van zijn empathisch vermogen en oprechte interesse in de kandidaat bouwt en onderhoudt hij zijn netwerk. Hij is gedreven om kandidaten zo goed mogelijk te begeleiden in de volgende stap van hun carrière.
Niels heeft rechten gestudeerd in Leiden.

Tobias Veldkamp, LLM

CONSULTANT

Tobias Veldkamp is executive search consultant in het Legal team en richt zich op search & selectie van ervaren advocaten, (kandidaat-)notarissen en fiscalisten. Door zijn master Ondernemingsrecht en aantal jaren werkervaring bij advocatenkantoren, heeft hij een goede kennis van de advocatuurlijke wereld. In combinatie met zijn drive om de perspectieven en ambities van mensen en kantoren te doorgronden en met elkaar te verbinden, zet hij deze eigenschappen in om geschikte kandidaten en opdrachten aan elkaar te koppelen.
Tobias heeft rechten gestudeerd in Leiden.

Boaz Bijlsma, MSc

CONSULTANT

Boaz is afgestudeerd in arbeids- en organisatiepsychologie. Hij is gepassioneerd over het begrijpen van menselijk gedrag en hoe mensen zich kunnen ontwikkelen in zowel hun professionele als persoonlijke leven. Boaz houdt ervan om contact te leggen met mensen en relaties op te bouwen om anderen verder te helpen. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met koken, zeilen en fietsen, waardoor hij kan ontspannen en nieuwe energie kan opdoen voor zijn volgende uitdaging.

Caroline Gerding, LLM

SAMENWERKINGSPARTNER COACHING

Caroline is een betrokken, energieke en effectieve trainer en coach die mensen en organisaties stimuleert om positieve en blijvende veranderingen tot stand te brengen. Zij is in staat met alle lagen in een organisatie en verschillende nationaliteiten effectief te communiceren en samen te werken. Caroline heeft ruime internationale ervaring en vond jarenlang veel inspiratie en voldoening in haar werk als advocaat en chief counsel compliance van een multinational. Haar kracht is om mensen en organisaties in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar zodat beide kunnen excelleren.

Consultant Search & Selectie

Theun Govers

OFFICE MANAGEMENT

Thomas Jansen

RESEARCH CONSULTANT

Tim Robbers

RESEARCH CONSULTANT

Bram van der Knaap

RESEARCH CONSULTANT

Gijs den Hartog

RESEARCH CONSULTANT

Thijs Hoppenbrouwers

RESEARCH CONSULTANT

Marloes van Dijk, BSc

RESEARCH CONSULTANT

Gwen Möhlmann

RESEARCH CONSULTANT

Floris Hoorweg

Floris Hoorweg

RESEARCH CONSULTANT

Thomas Wijnen

Thomas Wijnen

RESEARCH CONSULTANT

Beau Visser

Beau Visser

RESEARCH CONSULTANT

Research Consultants

Het team van DRB wordt ondersteund door professionele Research Consultants die de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in diverse sectoren nauwkeurig in kaart weten te brengen. Zij zijn in staat om vanuit een proactieve houding geschikte kandidaten te benaderen en weten uitstekend om te gaan met diverse sourcing-kanalen. Alle Research Consultants zijn universitair opgeleid op het gebied van Rechten, Bestuurskunde of Psychologie.

Blog & Inspiratie

Arjen Breedveld
6 juni 2023

Imago van de interim-expert

Je kunt er de klok op gelijk zetten: periodiek verschijnen er rapporten en analyses over de enorme toename van interimmers binnen het publieke domein en…
DRB
16 mei 2023

Masterclass Meesterlijk Leiderschap voor Legal Leaders

Leiderschap is een cruciale eigenschap voor succes in de juridische sector. Het is een kunstvorm die vraagt om voortdurende ontwikkeling en verfijning. Daarom ben ik…
Barbara Röell
27 februari 2023

Persoonlijke innovatie voor legal leaders belangrijker dan ooit

Leiderschap gaat niet alleen over leiding geven aan anderen. Leiderschap gaat in eerste instantie over leiding geven aan jezelf. Het houdt in dat je bewuste…

Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Search | Selectie | Strategie | Coaching. U kunt zich uiteraard op elk gewenst moment afmelden via de uitschrijflink onderaan iedere nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform ons Privacystatement verwerkt.

Uw e-mailadres: