Flair, Lef, Attent, Topkwaliteit, Stijlvol en Integer, dat is waar DRB voor staat.

Over ons

Search | Selectie | Strategie | Coaching

DRB brengt de juridische wereld samen. Als de topspeler in de juridische wereld voor Search, Selectie, Strategie en Coaching helpen wij ambitieuze kantoren en professionals groeien. Maak kennis met onze bewezen aanpak, persoonlijke specialisten en ons kwalitatieve netwerk. DRB is er voor de meesters. DRB Groeimeesters.

DRB is de go-to voor legal leaders doordat wij professionals, kantoren en bedrijven, als dé experts in de sector, helpen groeien met aansprekende oplossingen door search & selectie (vast en interim), coaching, leadership assessments en business strategie. Ruim 22 jaar werkt DRB voor de top van de advocatuur, de alternative legal service providers en het bedrijfsleven. Ter ondersteuning van onze selectie maken wij gebruik van ons legal leadership assessment. Onze persoonlijke benadering, oprechte interesse in ons netwerk van kandidaten en opdrachtgevers en continue focus op innovatie is wat ons als team bindt en wat ons een uniek kantoor maakt.

Naast onze werkzaamheden houden wij ook van gezellige activiteiten, waaronder kantoorborrels (bij lekker weer in onze tuin), tafelvoetballen, het jaarlijkse kerstdiner en verschillende (sportieve) teamuitjes.

Onze missie: ‘’We leveren topkwaliteit in alles wat we doen’’ vertaalt zich in onze kernwaarden FLATSI: Flair, Lef, Attent, Topkwaliteit, Stijlvol en Integer.

 

 

Geschiedenis

icon

2001

Start DRB

Op 1 mei 2001 starten Robert Dicke, Barbara Röell en Arjen Breedveld Dicke Röell Breedveld Executive Search. Door hun ervaringen bij verschillende bureau’s en vanuit hun diverse achtergronden bundelden zij hun krachten om een top executive search te worden! Als locatie werd het mooie Den Haag uitgekozen. Met een interview in het FD kregen Robert, Arjen en Barbara landelijke bekendheid als gedreven en jonge ondernemers met een sterke ambitie om in het search en selectie vak de mens achter de inhoud en de persoonlijke aanpak op de voorgrond te zetten.

icon

2005

Onderscheidend voor haar klanten en kandidaten is persoonlijk contact en de cultuur match. Dit kwam tot uitdrukking in de profilering: ‘’zoekt tot de cultuur klikt’’. Hiertoe wordt een speciaal online assessment ontwikkeld.

icon

2007

Dicke Röell Breedveld groeit dermate snel dat het kantoor aan de Nassaulaan te klein wordt. De verhuizing naar het prachtige pand aan de Burgemeester van Karnebeeklaan te Den Haag moet invulling geven aan de ambities van het kantoor.

icon

2009

Mede door de laagconjunctuur maakt ook Dicke Röell Breedveld een turnaround door. Steeds meer bleek dat de Advocatuur een sector is waarmee we sterke binding kregen. In de jaren daarna werkt het kantoor meer en meer toe naar een full service kantoor gericht op de Advocatuur.

icon

2014

De start van Dicke Röell Breedveld Interim Solutions om ook onze dienstverlening op interim gebied verder vorm te geven.

icon

2015

Dicke Röell Breedveld start met een eigen coaching praktijk, geleid door Barbara Röell.

icon

2020

Stephan Bamborough, sinds 2012 in dienst bij Dicke Röell Breedveld, treedt toe als vierde partner.

icon

2021

Het 20 jarig bestaan wordt uitgebreid gevierd, o.a. met een fantastisch klantevent op het circuit van Zandvoort. Dicke Röell Breedveld wordt voortaan DRB.

icon

2022

Vanuit haar sterke positie in de juridische wereld gaat DRB zich ook richten op search & selectie opdrachten in het bedrijfsleven. Vanuit het full service concept biedt DRB ook strategy consulting aan middels een partnership met Robert van Beemen. En haar strategische positionering komt tot uitdrukking in “Growing Legal Leaders’’!

icon

2023

Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid draagt DRB bij door middel van gerichte sponsoring aan Regreener, Trees for All, het Maxima Kinderziekenhuis en op sportief gebied de hockey dames van SCHC en de Triatleet Tom Oosterdijk.

icon

2024

Toon van de Wetering, sinds 2016 in dienst bij DRB, treedt toe als vijfde partner.

DRB: de experts die juridisch leiderschap naar een hoger niveau tillen
Ontmoet het team