https://www.youtube.com/watch?v=2U-S5qhBaig

Wij zijn Dicke Röell Breedveld

Wij vinden jouw perfecte baan of perfecte professional.

Robert Dicke, MSc

PARTNER

Robert Dicke begeleidt met name searches binnen de Advocatuur & Professional Services. Hij kent de markt van binnenuit en werkt sterk vanuit zijn netwerk. Hij heeft oprechte interesse in de ambities van zijn klanten én in de drijfveren van de kandidaten, die hij vaak al jaren persoonlijk kent. Een natuurlijke verbinder met een hoog energieniveau. Robert heeft economie gestudeerd in Rotterdam.

Barbara Röell, MSc

PARTNER

Barbara Röell is executive search consultant en carrière coach. Zij heeft ruime expertise in Management, Familiebedrijven, Legal en de Medische Sector en werkt veel samen met ondernemers, directie, juristen, medisch specialisten en startup professionals. Vanuit haar achtergrond in psychologie en assessments is zij gedreven om talenten van ambitieuze professionals inzichtelijk te maken en te ontwikkelen. Met een brede blik adviseert en coacht ze actief en resultaatgericht professionals, teams en maatschappen in leiderschap, outplacement en carrièreontwikkeling. Barbara heeft Psychologie gestudeerd in Leiden en heeft bij Vistanova de beroepsopleiding tot loopbaancoach afgerond.

Arjen Breedveld, MSc

PARTNER

Arjen Breedveld werkt voornamelijk voor de sectoren Industrie, Familiebedrijven en (semi-) publieke organisaties in transitie. Hij doet Werving & Selectie procedures voor Directie- en management functies. Als trusted Advisor is hij specialist in het creëren van effectieve (verander) teams zodat organisaties duurzaam kunnen ontwikkelen. Naast zijn organisatiekundige kennis is hij gecertificeerd E- Assessor. Arjen heeft hierdoor uitgebreide ervaring op het gebied van (team) assessments. Na zijn studie Bestuurskunde werkte Arjen, voordat hij mede-oprichter werd van Dicke Röell Breedveld, voor EY. Hij is bestuurlijk actief in sportverenigingen.

Toon van de Wetering, LLM

CONSULTANT

Toon van de Wetering richt zich op searches binnen Legal. Als meester in de rechten met de afstudeerrichting ondernemingsrecht heeft de commerciële advocatuur, het (internationale) bedrijfsleven en de internationale bancaire sector zijn speciale interesse. De persoonlijke touch beschouwt hij als een essentieel onderdeel van het opbouwen en in stand houden van zijn netwerk. Hij is gemotiveerd om iemands talenten te ontdekken en op een nauwkeurige wijze de beste kandidaten te selecteren voor een specifieke opdracht. Toon heeft rechten gestudeerd in Leiden.

Juliette Lintjer, LLM

CONSULTANT

Juliette Lintjer is executive search consultant. Zij richt zich op searches naar ervaren juristen, die werkzaam (willen) zijn in het bedrijfsleven. Haar persoonlijke aandacht voor zowel de opdrachtgevers als de kandidaten combineert zij met kennis en begrip van de juridische markt. Juliette heeft jarenlang in de advocatuur gewerkt, waarvan de laatste zes jaar als partner/ondernemer. Zij is gemotiveerd om de juiste jurist te vinden die de vertaalslag naar de specifieke wensen van het bedrijf kan maken en zo een volwaardig business partner is. Juliette heeft rechten gestudeerd in Groningen. Zij heeft ruim 13 jaar in de advocatuur gewerkt.

Stephan Bamborough, LLM, MSc

CONSULTANT

Stephan Bamborough richt zich op searches naar ervaren juristen in het bedrijfsleven en de advocatuur. Hij is verantwoordelijk voor de werving & selectie van advocaten, bedrijfsjuristen, Company Lawyers en Legal Counsels. Hij heeft een actuele en uitgebreide kennis van deze markt en een grote persoonlijke betrokkenheid bij haar spelers; zowel juristen als opdrachtgevers. Hij kent de juridische arbeidsmarkt in Nederland, begrijpt de wederzijdse wensen en maakt de juiste CultuurClick! Stephan heeft rechten en bedrijfskunde gestudeerd in Leiden.

Naomi Linder, MSc

CONSULTANT

Naomi Linder richt zich op search en selectie opdrachten binnen familiebedrijven en het semi-publieke domein gecombineerd met het afnemen en terugkoppelen van individuele- en team assessments. Vanuit haar specialisatie in Arbeids- & Organisatiepsychologie is zij gemotiveerd om de persoonlijkheid, motivatie en talenten van kandidaten te doorgronden door middel van interviews en assessments. Op deze manier begeleidt zij kandidaten zo goed mogelijk naar een volgende carrièrestap. Naomi heeft Psychologie gestudeerd. Haar bachelor heeft zij in Leiden afgerond en haar master in Amsterdam.

Niels Huijgen, LLM

CONSULTANT

Niels Huijgen is executive search consultant in het Legal team. Hij richt zich op searches naar ervaren professionals binnen de advocatuur en bedrijfsleven. Met een ondernemingsrecht master als achtergrond kan hij de wensen van zowel opdrachtgevers als kandidaten doorgronden. Met behulp van zijn empathisch vermogen en oprechte interesse in de kandidaat bouwt en onderhoudt hij zijn netwerk. Hij is gedreven om kandidaten zo goed mogelijk te begeleiden in de volgende stap van hun carrière.
Niels heeft rechten gestudeerd in Leiden.

Theun Govers, BA

OFFICE MANAGEMENT

Research Consultants

Sjoerd Pals, Wietske Visée, Luuk de Haas, Willem van den Ende, Pim Jong

Het team van Dicke Röell Breedveld wordt ondersteund door professionele Research Consultants die de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in diverse sectoren nauwkeurig in kaart weten te brengen. Zij zijn in staat om vanuit een proactieve houding geschikte kandidaten te benaderen en weten uitstekend om te gaan met diverse sourcing kanalen. Alle research Consultants zijn universitair opgeleid op het gebied van Rechten of Psychologie.

Blog & Inspiratie

Geen categorie
29 oktober 2018

Welke strategie volgt jouw kantoor in de tech driven toekomst van morgen?

De juridische sector is flink veranderd in de afgelopen jaren, concurrentie is toegenomen en technologische ontwikkelingen doen, ook in onze sector, hun intrede. Dit vraagt…
Geen categorie
17 oktober 2018

De strijd om de talentvolle professional is nu écht gestart, are you in?

De krappe arbeidsmarkt maakt het uitdagender om goede mensen aan te trekken. Maar ook de toegenomen concurrentie van (grotere) kantoren en de vele keuzes die…
Geen categorie
13 augustus 2018

Weet jij echt zéker dat je al je talenten volledig benut?

Regie over je loopbaan en als het even kan ook je werkgeluk in eigen hand hebben. Dat willen we allemaal wel. Gedachten over meer geluk…

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van search & selectie, assessments en careerfocus.

Uw e-mailadres: