18 augustus 2023

NGB Masterclass Meesterlijk Leiderschap

Had jij je voor je vakantie ook zo voorgenomen om te reflecteren over de afgelopen maanden en plannen te maken voor de rest van het jaar? En hoeveel is daar precies van terechtgekomen? Je wilde het wel doen maar heel veel concreets is daar nog niet uitgekomen. Maak je geen zorgen.

Op 8 november aanstaande organiseren Barbara Röell en Caroline Gerding weer een Masterclass Meesterlijk Leiderschap waarbij je samen met andere bedrijfsjuristen en advocaten gaat reflecteren op de vragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Hoe ga ik dat bereiken?

Een dag lang ga je met je peers op een holistische manier naar je carrière kijken zodat je aan het eind van de dag concreet weet wat je volgende carrièrestap is. Daarnaast krijg je een Legal Leadership Scan met een 1-op-1 coachgesprek, waarin je feedback ontvangt over je competenties en persoonlijkheid, zodat je een nog concreter groeiplan voor het komende (half)jaar kunt maken.

Benieuwd wat andere deelnemers van de Masterclass vonden? In juni verzorgden wij in samenwerking met het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen deze Masterclass en kregen wij de volgende feedback:

“Blikverruimend. Zo had ik nooit naar mijn volgende carrièrestap gekeken.”

“Voor de masterclass twijfelde ik of ik de kwaliteiten voor de rol van general counsel in huis had. Nu weet ik dat zeker.”

“Een mooie combinatie van concreet en gevoel.”

“Waardevol om samen met anderen diepgaander op issues die spelen in te gaan en steun bij elkaar te vinden. Ik hoef het dus niet alleen te doen.”

Interesse? Neem dan contact met ons op via roell@drbgroep.nl of gerding@drbgroep.nl.

Meer nieuws

17 mei 2024

Ted Broekhof over zijn overgang naar het bedrijfsleven
Lees meer over