Partnerships en Sponsoring

NGB

Speciaal voor het NGB bieden Barbara Röell, gecertificeerd coach en organisatiepsycholoog, en Caroline Gerding, legal coach en trainer, van DRB de Masterclass Meesterlijk Leiderschap aan. De Masterclass heeft als doel de bedrijfsjurist te versterken in persoonlijk leiderschap. De tweede editie vindt plaats op 8 november 2023. Het NGB wil haar leden hiermee ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling.

Jonge Balie Amsterdam

Vereniging De Jonge Balie te Amsterdam is opgericht in 1939 en stelt zichzelf ten doel het bevorderen van de ontwikkeling van en het contact tussen jonge advocaten in het arrondissement van de rechtbank Amsterdam. De Jonge Balie Amsterdam streeft deze doelstelling onder andere na door het organiseren van inhoudelijke en sociale activiteiten, het verstrekken van voorlichting over bepaalde onderwerpen en het onderhouden van contacten met verschillende organisaties binnen en buiten Amsterdam. Ook treedt de Jonge Balie Amsterdam op als belangenvertegenwoordiger van haar leden.

 

Trees for all

DRB plant voor elke succesvol ingevulde search & selectie-opdracht en elk afgerond coachings- of intervisietraject bomen via Trees for All. Trees for All is een Nederlandse non-profitorganisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor een bosrijke wereld. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Dankzij de donaties die Trees for All ontvangt, worden wereldwijd nieuwe bossen geplant en bestaande bossen hersteld met positieve impact op klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden.

Regreener

DRB heeft zich sinds april 2023 aangesloten bij het initiatief van Regreener als stap in de richting van een betere wereld, of in ieder geval een duurzamere wereld. DRB investeert maandelijks een bedrag aan dit initiatief om onze uitstoot van onder andere de zakelijke kilometers en de reizen van en naar kantoor te compenseren.

 

Talent naar de top

Diversiteit staat bij DRB al jarenlang hoog op de agenda. In onze search en selectie projecten adviseren wij onze cliënten over het samenstellen van diverse teams. Niet alleen op het gebied van expertise, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld gender, leeftijd en (culturele) achtergrond. Wij streven ernaar voor onze kandidaten en consultants een omgeving te bieden waarin zij zichzelf kunnen zijn om hun carrière ambities te realiseren.

We zijn op het gebied van diversiteit en inclusiviteit ook actiegericht. Al jarenlang zijn wij actief voor Talent naar de Top en hebben wij De Executive Search Code (‘Code’) ondertekend. Tevens zijn wij oprichter en partner van de club van Talentvolle Vrouwen, een community op LinkedIn met meer dan 2000+ aangesloten vrouwen. Wij organiseren en faciliteren hiervoor workshops, trainingen en coaching.

Prinses Maxima centrum

In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 650 kinderen de diagnose kanker gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte.
DRB is zakenvriend van het Prinses Máxima Centrum. Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: ieder kind genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg én research in het Máxima samengebracht. Dát maakt het verschil. Het is een enorme stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een grotere kans op overleving.

SCHC

DRB sponsort het Dames 1 team van SCHC, omdat SCHC een echte familieclub is. Daarom draait het om meer dan alleen hockeyen. De hockeysport is de laatste jaren sterk geprofessionaliseerd. Naast de trouwe support vanuit de 2.200 leden en vrijwilligers is sponsoring voor SCHC een belangrijk middel om deze mooie sport op het hoogste niveau te kunnen (blijven) beoefenen. Dit geldt niet alleen voor onze tophockeyers, maar ook om het niveau van de breedtesport te verbeteren.