DRB

Coaching

Loopbaan Coaching & Careerfocus
Legal Leadership Development

 

De partner in loopbaancoaching en leiderschapsontwikkeling

Bij DRB Coaching begrijpen we dat de weg naar succes uniek is voor iedereen, of je nu een advocaat, jurist, bestuurder, ondernemer of professional in een ander vakgebied bent. Daarom zijn we er trots op om een gespecialiseerd coaching traject aan te bieden dat volledig is afgestemd op jouw behoeften en ambities. Wij staan naast je, ongeacht waar je je bevindt in jouw carrière.

Onze Aanpak: Persoonlijk en Resultaatgericht

Bij DRB geloven we sterk in maatwerk. Onze coachingstrajecten zijn gebaseerd op diepgaande gesprekken en een grondige analyse van jouw unieke sterke punten, doelen en uitdagingen. Samen creëren we een plan dat specifiek op jou is afgestemd en dat je helpt om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Ons doel is niet alleen om je te helpen bij het bereiken van je doelen, maar ook om je te empoweren met vaardigheden en inzichten die een blijvende impact zullen hebben.

Growing Legal Leaders

Bij DRB kennen we specifieke uitdagingen van advocaten en bedrijfsjuristen. Wij bieden gespecialiseerde masterclasses en coachprogramma’s aan voor de advocatuur en juridische afdelingen, advocaten en bedrijfsjuristen. Of je nu een professional bent die op zoek is naar loopbaanbegeleiding of een doorgewinterde expert die streeft naar meesterschap in leiderschap, wij kunnen je begeleiden en coachen in meesterlijke groei.

Vertrouwelijkheid en Professionele Coaches

Bij DRB Coaching hechten we groot belang aan vertrouwelijkheid. Onze coachgesprekken zijn volledig vertrouwelijk, zodat je vrijuit kunt spreken over je uitdagingen en doelen. Onze coaches zijn gediplomeerde professionals met een gecertificeerde coachopleiding en/of een opleiding tot psycholoog. Deze opleidingen zijn erkend door de respectievelijke beroepsverenigingen, voldoen aan hoge kwaliteitseisen en kennen een ethische gedragscode.

De coaches

Barbara Röell
Barbara Röell, gecertificeerd coach en organisatiepsycholoog, werkt intensief samen met juristen, management en bestuurders. Vanuit haar achtergrond in psychologie en assessments is zij gedreven om talenten van ambitieuze professionals inzichtelijk te maken en te ontwikkelen. Ook werkt zij vanuit de principes van systemisch werken en organisatieopstellingen. Met een brede blik adviseert en coacht zij actief en resultaatgericht op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en carrièregroei.

Caroline Gerding
Caroline Gerding is een betrokken, energieke en effectieve trainer en coach die mensen en organisaties stimuleert om positieve en blijvende veranderingen tot stand te brengen. Caroline heeft ruime internationale ervaring en vond jarenlang veel inspiratie en voldoening in haar werk als advocaat en chief counsel compliance van een multinational. Haar kracht is om mensen en organisaties in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar zodat beide kunnen excelleren.

Frederike van Spaendonck
Frederike, gecertificeerd loopbaan- en life coach en in opleiding tot psychodynamisch therapeut, heeft een unieke achtergrond als advocaat en recruiter in de juridische sector. Deze combinatie van beroepservaring stelt haar in staat om de specifieke uitdagingen van advocaten en juristen van binnenuit te begrijpen. Frederike zet deze kennis en inzichten in om future legal leaders te begeleiden en te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. In samenwerking met DRB verzorgt ze masterclasses voor advocaten en juristen, neemt ze assessments af en biedt persoonlijke coaching aan.