https://www.youtube.com/watch?v=2U-S5qhBaig

Coaching

Careerfocus Coaching, Legal Partner Coaching, Development Coaching, Life Coaching, Legal Teamcoaching

Alle coaching en communicatie gerelateerd aan de coachingsgesprekken zijn volledig vertrouwelijk. Wij werken onder meer voor: Allen & Overy, Schiphol, Optiver, Houthoff, De Brauw Blackstone Westbroek en Ten Holter Noordam advocaten. Referenties zijn op verzoek beschikbaar.

Barbara Röell

Barbara Röell, gecertificeerd coach en organisatiepsycholoog, werkt veel samen met advocaten, management, partners, legal counsels, medisch specialisten en bestuurders. Vanuit haar achtergrond in psychologie en assessments is zij gedreven om talenten van ambitieuze professionals inzichtelijk te maken en te ontwikkelen. Met een brede blik adviseert en coacht ze actief en resultaatgericht professionals, teams, besturen en maatschappen in leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en carrièregroei.

Wouter Metz

Wouter Metz heeft na zijn stage in de internationale advocatuur de overstap gemaakt naar werk waarbij de mens centraal staat. Zo heeft hij gewerkt als legal headhunter en is hij momenteel ondernemer en coach. Als coach is Wouter gespecialiseerd in het begeleiden van ambitieuze individuen en teams in een professionele werkomgeving, met een focus op de advocatuur. Hij gelooft in de positieve kracht van mensen, met ieder zijn unieke krachten en uitdagingen. Het zien floreren van mensen en teams geeft hem pure energie!

Caroline Gerding

Caroline Gerding is een betrokken, energieke en effectieve trainer, coach en intervisiebegeleider die ambitieuze professionals stimuleert om positieve en blijvende veranderingen tot stand te brengen. Met rust en empathie stelt ze je vragen die je laten nadenken en je tot nieuwe inzichten laten komen. Caroline studeerde rechten in Groningen, Dublin en Londen en heeft jarenlang met veel plezier als advocaat en chief counsel compliance bij een multinational gewerkt in Londen, Rotterdam, Kopenhagen en Den Haag.

Coaching

• Toe aan het opmaken van de balans?
• Wilt u uw persoonlijke effectiviteit en impact vergroten?
• Wilt u bewuste keuzes voor de lange termijn maken?
• Wilt u aandacht geven aan persoonlijke ontwikkeling en professionele groei?
• Wilt u uw persoonlijk leiderschap versterken?
• Wilt u weten waar u energie van krijgt en wat uw toegevoegde waarde is?

Wij zijn gespecialiseerd in coaching van ambitieuze en gedreven professionals en managers. Wij geven richting en structuur en ondersteunen u graag bij uw vragen.

Legal Partner Coaching

In de coachingsgesprekken geven wij richting en structuur aan uw persoonlijk leiderschap en scherpen uw carrièreprofiel aan. Doel is versterken waar u voor staat, wat u doet en wat uw unieke toegevoegde waarde is. Het Legal Partner Coaching-programma bestaat uit individuele coachingsgesprekken, assessments en tussentijdse opdrachten.
De doelstellingen zijn:
• Uitdagende reflectie;
• Exploreren en realiseren van carrière ambities;
• Ontwikkeling van persoonlijk leiderschap;
• Vergroten van inspiratie, motivatie en impact.

Hoe werkt Coaching?

Wanneer u contact opneemt voor coaching dan plannen wij in eerste instantie een telefoongesprek. In dit telefoongesprek luisteren wij naar uw coachingsvraag en informeren u verder over mogelijk passende modules. Vervolgens maken wij een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. De coachingsgesprekken kunnen plaatsvinden dicht bij u in de buurt (Den Haag, Amsterdam, Rotterdam etc.). Op basis hiervan stellen we gezamenlijk de doelstellingen, plan van aanpak en tijdsplanning op voor de coachingsgesprekken. De gesprekken duren circa anderhalf uur gedurende drie of vier keer per maand. Dit is uiteraard afhankelijk van uw tijdschema.
Voor informatie kunt u contact opnemen via info@drbgroep.nl of 070-3617009.

Careerfocus Coaching

In een veeleisende en dynamische werkomgeving kan men vergeten om na te denken over vragen als: ‘wat wil ik nou eigenlijk écht?’, of ‘waar ben ik nou eigenlijk écht goed in?’

Wij geven richting en structuur in carrièreontwikkeling, persoonlijke groei, carrièretransities, outplacement, sollicitaties en leiderschap. Careerfocus Coaching bestaat uit een serie gesprekken en een keuze uit diverse modules. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kan worden gekeken naar uw coachingsvraag en kan een op maat gemaakt programma worden samengesteld.

Wij bieden coaching in onder andere:
• Het maken van de juiste carrièrekeuzes;
• De zoektocht naar een nieuwe baan;
• Outplacement;
• Personal branding en het versterken van zichtbaarheid;
• Sollicitatietraining;
• Inzicht in cultuurclick en contrafit, persoonlijkheid en drijfveren met diverse assessments.

Careerfocus Coaching helpt u in het vinden van antwoorden op vragen zoals:
Hoe geef ik richting en structuur aan mijn loopbaan? Hoe kan ik juiste en weloverwogen keuzes maken in mijn carrière? Waar ligt mijn expertise en hoe kan ik deze optimaal inzetten? Welke professionele omgeving past bij mij en in welke omgeving kan ik waarde toevoegen? Waar krijg ik energie van en wat zijn mijn drijfveren?

Wij zijn gespecialiseerd in loopbaancoaching van ambitieuze en gedreven professionals en managers. Wij ondersteunen u graag bij uw loopbaanvragen. Careerfocus Coaching heeft een aantal coachingsprogramma’s dat bij u past. Afhankelijk van uw coachingsvraag kan op één of meerdere aspecten binnen het Careerfocus Coaching-programma worden ingegaan.

“Kies een baan die bij je past en je hoeft nooit meer te werken.”
Confucius

Legal Team Coaching

Intervisie

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van search & selectie, assessments en careerfocus coaching.

Uw e-mailadres: