18 mei 2023

Het belang van intervisie

Het belang van intervisie

  • Reflectie en feedback: Intervisie biedt advocaten de mogelijkheid om hun werk te bespreken en te reflecteren op hun professionele praktijk. Door het delen van ervaringen en het geven en ontvangen van feedback, kunnen advocaten hun vaardigheden en kennis verbeteren en hun professionele ontwikkeling bevorderen.
  • Kwaliteitsverbetering: Intervisie kan bijdragen aan de kwaliteitsverbetering van de juridische dienstverlening. Door het delen van kennis en ervaring kunnen advocaten beter op de hoogte blijven van ontwikkelingen in hun vakgebied en kunnen ze hun cliënten beter adviseren en bijstaan.
  • Probleemoplossend vermogen: Intervisie kan advocaten helpen om hun probleemoplossend vermogen te verbeteren. Door het bespreken van moeilijke situaties en het uitwisselen van verschillende perspectieven en oplossingsstrategieën, kunnen advocaten hun creativiteit en innovatieve denkvermogen vergroten.
  • Vermindering van werkstress: Intervisie kan bijdragen aan de vermindering van werkstress. Door het delen van zorgen en uitdagingen met collega’s, kunnen advocaten steun en begrip krijgen en kunnen ze beter omgaan met stressvolle situaties.

 

 

Heeft u vragen? Neem contact op met:

Barbara Röell

Partner/Coach

Meer nieuws

17 mei 2024

Ted Broekhof over zijn overgang naar het bedrijfsleven
Lees meer over