Skip to main content

DRB Groeimeesters

DRB brengt de juridische wereld samen. Als de topspeler in de juridische wereld voor Search, Selectie, Strategie en Coaching helpen wij ambitieuze kantoren en professionals groeien. Maak kennis met onze bewezen aanpak, persoonlijke specialisten en ons kwalitatieve netwerk. DRB is er voor de meesters. DRB Groeimeesters.

Een overzicht van onze workshops, webinars en intervisies:

Exclusieve intervisie voor vrouwelijke partners

Onze intervisiebijeenkomsten hebben als doel om de deelnemers bewust te laten worden van hun patronen, drijfveren en overtuigingen om te laten reflecteren hoe die van invloed zijn op de resultaten in hun werk als advocaat. Als je je daar bewust van bent, kan je meer bereiken met minder moeite.
Woensdag 4 oktober 2023 14:45 - 19:00 uur

Exclusieve intervisie voor vrouwelijke partners

Onze intervisiebijeenkomsten hebben als doel om de deelnemers bewust te laten worden van hun patronen, drijfveren en overtuigingen om te laten reflecteren hoe die van invloed zijn op de resultaten in hun werk als advocaat. Als je je daar bewust van bent, kan je meer bereiken met minder moeite.
Woensdag 8 maart 2023 14:45 - 19:00 uur

Wat is de impact van ESG op Legal Leadership? Over welke kwaliteiten moet een Legal Leader beschikken?

Je hoort het vaak, maar wat betekent ESG nu concreet? Welke invloed heeft het op jouw rol als #advocaat? En nog belangrijker: over welke kennis en kwaliteiten moet jij beschikken wanneer je op strategisch niveau over ESG wilt adviseren?
Online Kennissessie: Vrijdag 21 oktober 12:00 - 12:45 uur

Patroonscursus

In de patroonscursus komen de belangrijkste elementen aan bod waar de patroon en begeleider van stagiaires mee te maken krijgt. De cursus voldoet aan de eindtermen die de NOvA in dit kader heeft opgesteld.
Incompany cursus voor patroons

Coaching- en Begeleidingsvaardigheden voor de Advocatuur

In deze masterclass geven wij je inspiratie en praktische toepassingen om effectief en in een hoog tempo je coachvaardigheden te versterken. Wij bieden handvatten die je als leidinggevende direct kunt toepassen in het begeleiden en coachen van stagiaires en medewerkers.
Woensdag 2 november 2022 (van 09:30 uur tot 13.00 uur)

Meesterlijk Leiderschap

Leiderschap gaat niet alleen over leiding geven aan anderen. Leiderschap gaat in eerste instantie over leiding geven aan jezelf. Het houdt in dat je bewuste keuzes maakt over je leven en je loopbaan en je eigen koers uitzet.
Woensdag 16 november 2022 (van 10.00 uur tot 17.00 uur)

Webinar Hoe zorg je als partner voor Duurzame groei?

Ben jij partner en wil jij jouw team duurzaam laten groeien? Kom erachter hoe jij duurzame groei kunt realiseren binnen jouw team! Barbara Röell en Stephan Bamborough geven advies en tips om duurzame groei te realiseren binnen jouw team.

Webinar Ondernemende teams in de advocatuur

Ben jij partner en wil jij jouw team ondernemender maken? Kom erachter hoe jij ondernemerschap kunt stimuleren binnen jouw team! Barbara Röell en Stephan Bamborough geven advies en tips om jouw team ondernemender te maken.

Webinar Selecteren

Ontdek in sneltreinvaart de valkuilen van het selecteren. In 20 minuten geven Barbara Röell en Stephan Bamborough je adviezen en tips mee om de beste kandidaten te selecteren.

Webinar O-shaped lawyer

De O-shaped lawyer vormt de nieuwe norm binnen de advocatuur. Tijdens dit webinar delen wij onze kennis en inzichten over de ontwikkelingen in de advocatuur en over de zogenaamde O-shaped lawyer. Kom erachter welke eigenschappen de advocaat van morgen moet bezitten.

Schrijf u vrijblijvend in voor een van onze workshops, webinars of intervisies

Na uw inschrijving nemen wij contact met u op. U kunt ons ook bereiken via info@drbgroep.nl of 070 361 70 09.


     

    Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.