https://www.youtube.com/watch?v=2U-S5qhBaig

DRB Groeimeesters

DRB brengt de juridische wereld samen. Als de topspeler in de juridische wereld voor Search, Selectie en Coaching helpen wij ambitieuze kantoren en professionals groeien.

Maak kennis met onze bewezen aanpak, persoonlijke specialisten en ons kwalitatieve netwerk.

DRB is er voor de meesters. DRB Groeimeesters.

Een overzicht van onze workshops, webinars en intervisies:

Exclusieve Masterclass Meesterlijke Groei

Je eigen koers uitzetten. Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe bereik ik dat. Exclusieve masterclass van 1 dag samen met maximaal 6 advocaten en/of bedrijfsjuristen.
Woensdag 15 september 2021 (van 10.00 uur tot 17.00 uur)

Training Meesterlijke groei voor Talentvolle Vrouwen

Functioneer je uitstekend en denk je dat het nog beter kan? Functioneer je minder goed en wil je ontdekken hoe je dat verbetert? Deze 2-daagse interactieve workshop is gericht op het verkrijgen van werkelijk inzicht en het vergroten van je bewustzijn.
Vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober 2021 (van 10:00 uur tot 17:00 uur)

Exclusieve Masterclass Coaching- en Begeleidingsvaardigheden voor de Advocatuur

Wil jij je stagiaires en medewerkers niet alleen inhoudelijk opleiden maar er ook voor zorgen dat ze zich persoonlijk en professioneel ontwikkelen? In deze masterclass geven wij je inspiratie en praktische toepassingen om effectief en in een hoog tempo je coachvaardigheden te versterken. Wij bieden handvatten die je als leidinggevende direct kunt toepassen in het begeleiden en coachen van stagiaires en medewerkers.

Webinar Hoe zorg je als partner voor Duurzame groei?

Ben jij partner en wil jij jouw team duurzaam laten groeien? Kom erachter hoe jij duurzame groei kunt realiseren binnen jouw team! Barbara Röell en Stephan Bamborough geven advies en tips om duurzame groei te realiseren binnen jouw team.

Webinar Ondernemende teams in de advocatuur

Ben jij partner en wil jij jouw team ondernemender maken? Kom erachter hoe jij ondernemerschap kunt stimuleren binnen jouw team! Barbara Röell en Stephan Bamborough geven advies en tips om jouw team ondernemender te maken.

Webinar Selecteren

Ontdek in sneltreinvaart de valkuilen van het selecteren. In 20 minuten geven Barbara Röell en Stephan Bamborough je adviezen en tips mee om de beste kandidaten te selecteren.

Webinar O-shaped lawyer

De O-shaped lawyer vormt de nieuwe norm binnen de advocatuur. Tijdens dit webinar delen wij onze kennis en inzichten over de ontwikkelingen in de advocatuur en over de zogenaamde O-shaped lawyer. Kom erachter welke eigenschappen de advocaat van morgen moet bezitten.

Schrijf u vrijblijvend in voor een van onze workshops, webinars of intervisies

Na uw inschrijving nemen wij contact met u op. U kunt ons ook bereiken via info@drbgroep.nl of 070 361 70 09.


   

  Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Search & Selectie  •  Assessments  •  Coaching  •  Events  •  Over ons  •  Contact  •  Blog & Inspiratie

  Dicke Röell Breedveld B.V.  •  Burgemeester van Karnebeeklaan 17  •  2585 BA Den Haag  •  +31 70 361 70 09  •  info@drbgroep.nl  •  drbgroep.nl
  IBAN NL16 INGB 0651 7316 74  •  KVK 27 19 89 69

  © 2020 Dicke Röell Breedveld B.V.
  Privacy statement  •  Cookie statement

  DRB Groep