Skip to main content

DRB Legal Leaders

DRB brengt de juridische wereld samen. Als de topspeler in de juridische wereld voor Search, Selectie, Strategie en Coaching helpen wij ambitieuze kantoren en professionals groeien. Maak kennis met onze bewezen aanpak, persoonlijke specialisten en ons kwalitatieve netwerk.

Een overzicht van onze workshops, webinars en intervisies:

Masterclass Meesterlijk Leiderschap voor Legal Leaders

De Masterclass heeft als doel om advocaten en juristen te versterken in hun persoonlijk leiderschap en wordt begeleid door 2 senior coaches. Leiderschap gaat niet alleen over leiding geven aan anderen. Leiderschap gaat in eerste instantie over leiding geven aan jezelf.
Dinsdag 12 september 2023 van 10.00 uur tot 17.00 uur

Masterclass Meesterlijke Groei voor Future Legal Leaders

De Masterclass Meesterlijke Groei is voor advocaten en legal counsels die minimaal 3 jaar werkzaam zijn en zich willen verdiepen in persoonlijk leiderschap.
Woensdag 4 oktober 2023 van 10.00 uur tot 18.00 uur of informeer naar de inhouse mogelijkheden

Exclusieve intervisie voor ervaren vrouwelijke advocaten

Onze intervisiebijeenkomsten hebben als doel om de deelnemers bewust te laten worden van hun patronen, drijfveren en overtuigingen om te laten reflecteren hoe die van invloed zijn op de resultaten in hun werk als advocaat. Als je je daar bewust van bent, kan je meer bereiken met minder moeite.
Woensdag 11 oktober 2023 of Dinsdag 12 december 2023 (VAN 14:45 UUR TOT 19:00 UUR)

Coaching- en Begeleidingsvaardigheden voor de Advocatuur

In deze masterclass geven wij je inspiratie en praktische toepassingen om effectief en in een hoog tempo je coachvaardigheden te versterken. Wij bieden handvatten die je als leidinggevende direct kunt toepassen in het begeleiden en coachen van stagiaires en medewerkers.
Woensdag 1 november 2023 (van 09:30 uur tot 13.00 uur)

Intervisie voor vrouwelijke advocaten DEN HAAG

Ook als advocaat hoef je het niet alleen te doen. Soms zijn er wel eens dilemma’s in je praktijk waarvan je wellicht denkt - hoe ga ik dit oplossen? Èn - er is een grote kans dat iemand anders iets soortgelijks al een keer bij de hand heeft gehad. Om van die ander te kunnen leren, is het wel belangrijk dat je in een veilige en vertrouwde omgeving je dilemma kan inbrengen en dat daar op een zorgvuldige wijze mee wordt omgegaan. Barbara Röell en Caroline Gerding begeleiden intervisiebijeenkomsten voor vrouwelijke advocaten die willen leren van elkaar en persoonlijk en professioneel willen groeien.

Patroonscursus

In de patroonscursus komen de belangrijkste elementen aan bod waar de patroon en begeleider van stagiaires mee te maken krijgt. De cursus voldoet aan de eindtermen die de NOvA in dit kader heeft opgesteld.
Incompany cursus voor patroons

Online kennissessie: Law Firm Governance & ESG

Keynote Robert van Beemen - Partner bij DRB - neemt je in een energieke sessie van zestig minuten mee in de laatste ontwikkelingen als het gaat om Law Firm Governance en waarom het cruciaal is dat je Governance model in overeenstemming is met je strategie.

Webinar Hoe zorg je als partner voor Duurzame groei?

Ben jij partner en wil jij jouw team duurzaam laten groeien? Kom erachter hoe jij duurzame groei kunt realiseren binnen jouw team! Barbara Röell en Stephan Bamborough geven advies en tips om duurzame groei te realiseren binnen jouw team.

Webinar Ondernemende teams in de advocatuur

Ben jij partner en wil jij jouw team ondernemender maken? Kom erachter hoe jij ondernemerschap kunt stimuleren binnen jouw team! Barbara Röell en Stephan Bamborough geven advies en tips om jouw team ondernemender te maken.

Webinar Selecteren

Ontdek in sneltreinvaart de valkuilen van het selecteren. In 20 minuten geven Barbara Röell en Stephan Bamborough je adviezen en tips mee om de beste kandidaten te selecteren.

Webinar O-shaped lawyer

De O-shaped lawyer vormt de nieuwe norm binnen de advocatuur. Tijdens dit webinar delen wij onze kennis en inzichten over de ontwikkelingen in de advocatuur en over de zogenaamde O-shaped lawyer. Kom erachter welke eigenschappen de advocaat van morgen moet bezitten.

Schrijf u vrijblijvend in voor een van onze workshops, webinars of intervisies

Na uw inschrijving nemen wij contact met u op. U kunt ons ook bereiken via info@drbgroep.nl of 070 361 70 09.


     

    Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.