Vacatures

Wij zijn ruim 21 jaar betrouwbare en succesvolle adviseurs in het zoeken en vinden van de juiste professional. Heeft u als organisatie een vacature die wij voor u kunnen invullen? Neem contact met ons op

Ruim 21 jaar ervaring in Search & Selectie

Wij zijn betrouwbare en succesvolle adviseurs in Search & Selectie. Onze expertise in het vinden van de juiste cultuurclick stelt ons uitstekend in staat vernieuwend en verfrissend talent en leiderschap aan uw organisatie toe te voegen.

Trees for All

DRB plant voor elke succesvol ingevulde search & selectie-opdracht en elk afgerond coachings- of intervisietraject bomen via Trees for All. Zo dragen wij samen een steentje bij aan duurzame bosprojecten, om CO₂-uitstoot te compenseren.

Openstaande posities 79

Openstaand

Associate Employment & Reward

Pinsent Masons is een internationaal advocatenkantoor, gespecialiseerd in global energy, infrastructure, financial services, real estate en technology, science en industry. De firma behoort tot de honderd grootste advocatenkantoren ter wereld. De arbeidsrechtpraktijk van Pinsent Masons zet de komende jaren in op versterking en verdere groei en daarom zoekt Pinsent Masons naar een advocaat medewerker arbeidsrecht….

Lees meer
Openstaand

Business Unit Controller

Wereldhave is een beursgenoteerde vastgoedonderneming die investeert in ‘Full service centra’ in Nederland en België. Voor Wereldhave zijn wij op zoek naar een Business Unit Controller met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Deze rol biedt volop mogelijkheden voor een ambitieuze en ondernemende finance professional die een brede finance functie zoekt op het snijvlak van leidinggeven, business control en financial control…

Lees meer