office

Interim opdrachten

Ik ben op zoek naar een interim opdracht

Toegang tot opdrachten
DRB Interim Solutions heeft een uitgebreid netwerk van klanten en opdrachtgevers in de advocatuur en professional services. Wij bieden interim professionals toegang tot een breed scala aan opdrachten en projecten die overeenkomen met hun vaardigheden en ervaring. Onze doelgroep van interim professionals zijn ervaren vakspecialisten, altijd ZZP’’ers, met ervaring in de advocatuur en/of professional services. Ze zijn expert in Algemeen Management/Bestuur, Legal Tech/Innovatie, HR, BD/M/C, Finance & IT en Risk & Compliance. Ze beschikken naast hun functionele expertise met name over veranderkracht.

Search en screening
DRB Interim Solutions helpt bij het matchen van interim professionals met geschikte opdrachten. Wij zorgen ervoor dat de vaardigheden, ervaring en expertise van de professional overeenkomen met de eisen van de opdracht. Dit helpt bij het vinden van de juiste kansen en projecten.

Financiële zekerheid
DRB Interim Solutions betaalt hun interim professionals altijd binnen de gestelde termijnen, onafhankelijk of een opdrachtgever al dan niet betaald heeft.

Marktinformatie
DRB Interim Solutions heeft inzicht in de markttrends en tarieven voor interim professionals. Zij geven advies over tariefstelling en marktstrategieën met als doel de interim professionals te helpen om hun carrière te optimaliseren.

Netwerk en kennisdeling
Door samen te werken met DRB Interim Solutions profiteren interim professionals van het netwerk en de expertise van het bureau. Ze kunnen ook deelnemen aan evenementen en bijeenkomsten die worden georganiseerd door het bureau, waardoor ze de kans krijgen om hun professionele netwerk uit te breiden en kennis te delen met andere interim professionals.

Ondersteuning en begeleiding
DRB Interim bureaus biedt coaching en loopbaanbegeleiding aan interim professionals. Dit kan helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden, het verbeteren van prestaties en het bevorderen van professionele groei.

 

 

Wil je even sparren? Neem contact met me op!

Toon van de Wetering

Partner

Ik ben opdrachtgever en ben op zoek naar interim personeel

DRB Interim Solutions levert ervaren interim experts. Leiders in hun vakgebied die sterk veranderingsgericht hun expertise en visie combineren met executiekracht. Binnen 3 dagen na start van de opdracht komen wij met een voordracht van passende kandidaten, uitsluitend zelfstandig gevestigde interim professionals.

Netwerk van professionals
DRB Interim Solutions beschikt over een sterk netwerk van gekwalificeerde interim-professionals, waardoor we het vermogen hebben om snel hoogwaardige kandidaten te leveren. De interim professional helpt strategische doelen te bereiken zoals het managen van een groot verandertraject of innovatie, het oplossen van een crisis of tijdelijk een key functie waar te nemen. Interim professionals die verbeterprogramma’s leiden, noodzakelijke besluiten nemen en tegelijkertijd oog heben voor zowel de menselijke als zakelijke maat.

Expertise en leiderschap
DRB Interim Solutions onderscheidt zich door diepgaande kennis en ervaring te bieden voor de advocatuur en professional services. Onze klanten zoeken vaak naar specialisten, leiders in hun vakgebied die begrijpen wat er nodig is in veelal complexe veranderopgaven. Experts met een bewezen trackrecord in de disciplines Algemeen Management/Bestuur, Legal, Legal Tech & Innovatie, HR, Finance, Risk & Compliance, en Business Development/Marketing/Communicatie.

Trackrecord en referenties
We hebben een bewezen staat van dienst met succesvolle interim-plaatsingen en positieve klantreferenties.

Transparantie en communicatie
We dragen zorg voor een open en duidelijke communicatie gedurende het hele zoekproces, inclusief tarieven en voorwaarden.

Toegevoegde waarde
We bieden aanvullende diensten, zoals begeleiding en advies aan interim-professionals en klanten.

Wil je even sparren? Neem contact met me op!

Arjen Breedveld

Partner

Ben je op zoek naar een interim opdracht?

Swipe ook deze interim posities