Teekens Karstens

Vacature

Advocaat medewerker civiel vastgoed

Gesloten

TK is een ondernemend advocaten- en notariskantoor met circa 120 medewerkers. TK ontwikkelt zichzelf continu en staat bekend om haar expertise, marktkennis, begrip en concrete aanpak. TK levert juridische ondersteuning op hoog niveau en bedient haar cliënten op het gebied van ondernemen, vastgoed en notariaat. TK kenmerkt zich door de informele sfeer, platte organisatie en korte lijntjes tussen collega’s en met cliënten. Er heerst een sterke cultuur van samenwerking en ‘wij-gevoel’. TK stimuleert haar medewerkers niet alleen om initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheden te nemen, maar biedt hen ook daadwerkelijk de middelen om dat waar te maken. De werkwijze van TK is hands-on, no-nonsense en down-to-earth. De advocaten en (kandidaat-)notarissen denken proactief mee met cliënten en voorzien hen van pragmatische en concrete adviezen waar zij daadwerkelijk iets aan hebben.

Civiel vastgoedrecht

Binnen het expertiseteam vastgoed en projectontwikkeling vallen de ‘sub-teams’ civiel vastgoedrecht, publiek vastgoedrecht en het vastgoednotariaat. De sub-teams werken nauw met elkaar samen. De advocaten die zijn gespecialiseerd in civiel vastgoedrecht bedienen ontwikkelaars, bouwbedrijven, corporaties, (particuliere) beleggers en overheden. Daarnaast behoren zorginstellingen, VvE’s, energiebedrijven en makelaars tot de cliëntenportefeuille. Het sub-team civiel vastgoedrecht is deskundig in adviseren, contracteren en procederen in de context van koop, huur en projectontwikkeling.

Profiel

Jij bent een vastgoedadvocaat met vier tot zeven jaar werkervaring, opgedaan binnen een brede vastgoedpraktijk. De werkzaamheden van de advocaat medewerker civiel vastgoedrecht bestaan onder meer uit:

  • Het geven van concrete en pragmatische adviezen;
  • Het onderhandelen, beoordelen en opstellen van overeenkomsten;
  • Het voeren van procedures bij rechtbanken, hoven en de Raad van Arbitrage;
  • Het begeleiden van vastgoedtransacties (zoals van bedrijfspanden of woningportefeuilles) van verschillende groottes;
  • Het direct schakelen met cliënten.

Deze positie is bij uitstek interessant voor iemand die graag in een professionele omgeving werkt binnen een platte organisatie met goede werksfeer, onderlinge cohesie en op persoonlijke ontwikkeling gerichte cultuur.

Is dit niet jouw vacature?

Swipe ook door onze andere vacatures