Legalloyd

Vacature

Co-head Corporate & Contracting

Gesloten

Legalloyd combineert top notch advocatuur met technologie. Legalloyd staat voor een nieuwe stijl advocatuur waarbij een excellente user experience centraal staat. Legalloyd is vernieuwend en innovatief. Een pionier als het gaat om de toekomst van de juridische dienstverlening. Met geïntegreerde softwarediensten kunnen cliënten eenvoudig verschillende, geautomatiseerde contracten opstellen. De advocaten en juristen van Legalloyd zijn met name gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Daarnaast houden zij zich bezig met commerciële contracten, intellectueel eigendomsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht en privacy. Legalloyd is full-service als het gaat om de behoeften van ondernemers in een gereguleerde, digitale wereld. Het kantoor adviseert zijn cliënten concreet over investeringsrondes, het opzetten van structuren, (werknemers)participatieplannen, privacy & data mapping, herstructureringen, financieringen en commerciële contracten.

Om de advocatenpraktijk verder vorm te geven is er bij Legalloyd ruimte voor talentvolle, energieke en vooral tech savvy senior advocaten. Legalloyd biedt een podium voor een echte ondernemer, een co-head, een gangmaker die binnen korte tijd door kan groeien naar partner.

Profiel:

  • Je hebt meer dan acht jaar werkervaring als advocaat, opgedaan binnen een kantoor dat opereert in de (sub)top van de markt;
  • Je bent innovatief, ondernemend, ambitieus en in staat om zelf klanten te acquireren en business te genereren;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen, jouw adviezen zijn goed doordacht, strak en pragmatisch;
  • Je bent een teamspeler, proactief met een can do-mentaliteit;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel verbaal als in schrift.

Is dit niet jouw vacature?

Swipe ook door onze andere vacatures