Zakelijke dienstverlening

Wij kijken verder dan alleen het cv en expertise. Persoonlijkheid, ambitie, drijfveren en de cultuurclick zijn belangrijke voorspellers voor een duurzame match.

Al 20 jaar vinden en selecteren wij toptalent voor onze opdrachtgevers. Wij kijken verder dan alleen het cv en expertise. Persoonlijkheid, ambitie, drijfveren en de cultuurclick zijn belangrijke voorspellers voor een duurzame match. Met behulp van onze uitgebreide online assessments brengen wij deze in kaart.

Wij garanderen 100%  kwaliteit, inzet en vakmanschap. De afgelopen jaren hebben we succesvol ziekenhuizen en medisch specialisten begeleid bij het bepalen en verwezenlijken van hun doelen in een veeleisende omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 070 361 70 09 of stuur een bericht.

“De kandidaat die u zoekt, hebben wij! Met onze jarenlange expertise in search en selectie, zoeken en vinden wij effectief en efficiënt de beste jurist voor uw organisatie. Ons netwerk, de assessments, onze vak professionaliteit, state of the art database en social media kanalen spelen een belangrijke rol in ons succes.”

Assessments

In samenwerking met onze partner Pi Company ontwikkelen wij continu op maat gemaakte online assessments. Voor medewerkers bieden wij inzicht in jezelf, je persoonlijke succesfactoren en handvatten voor regie over je loopbaan en werkgeluk. Voor onze opdrachtgevers kunnen wij op maat gemaakte (team)assessments samenstellen om inzicht te geven in de (effectieve) samenstelling van het team. Ook kunnen de assessments goed worden ingezet bij selectievraagstukken.

Coaching

Inzicht op persoonlijkheid, leiderschapsstijl, drijfveren en/of competenties helpt om een goed beeld te krijgen van individuen in de organisatie. Wanneer men hier zicht op heeft kan men van daaruit teams binnen de organisatie laten groeien.  Hoe werken zij samen? Waar ligt de kracht van het team? hoe vullen zij elkaar aan? Maar dit geeft ook antwoord op vragen als: waar liggen ontwikkelpunten en welke eigenschappen mist een team, vakgroep of maatschap misschien?

In de medische sector, waar men vaak intensief in lastige en uitdagende situaties met elkaar moet samenwerken, helpt het om hier inzicht in te hebben. Het helpt de professional niet alleen om zichzelf te kennen, maar ook om te weten wat je aan je collega’s hebt en hoe je elkaar kunt versterken.

In samenwerking met onze partner Pi Company ontwikkelen wij continu op maat gemaakte online assessments. Voor medewerkers bieden wij inzicht in jezelf, je persoonlijke succesfactoren en handvatten voor regie over je loopbaan en werkgeluk. Voor onze opdrachtgevers kunnen wij op maat gemaakte assessments samenstellen om inzicht te geven in de teameffectiviteit, diversiteit en een succesvolle samenstelling van het team.

Vacatures

Bent u aan het nadenken over een carrière switch? Wellicht kunnen wij wat voor u betekenen! Kijk in openstaande vacatures. Staat uw droomfunctie er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we horen graag waar u naar op zoek bent en denken graag met u mee.

Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van search & selectie, assessments en careerfocus. U kunt zich uiteraard op elk gewenst moment afmelden via de uitschrijflink onderaan iedere nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform ons Privacystatement verwerkt.

Uw e-mailadres:


Search & Selectie  •  Assessments  •  Coaching  •  Events  •  Over ons  •  Contact  •  Blog & Inspiratie

Dicke Röell Breedveld B.V.  •  Burgemeester van Karnebeeklaan 17  •  2585 BA Den Haag  •  +31 70 361 70 09  •  info@drbgroep.nl  •  drbgroep.nl
IBAN NL16 INGB 0651 7316 74  •  KVK 27 19 89 69

© 2020 Dicke Röell Breedveld B.V.
Privacy statement  •  Cookie statement

DRB Groep