https://www.youtube.com/watch?v=2U-S5qhBaig

Legal

Wij kijken verder dan alleen het cv en expertise. Persoonlijkheid, ambitie, drijfveren en de cultuurclick zijn belangrijke voorspellers voor een duurzame match.

Al meer dan 19 jaar vinden en selecteren wij toptalent voor onze opdrachtgevers. Wij kijken verder dan alleen het cv en expertise. Persoonlijkheid, ambitie, drijfveren en de cultuurclick zijn belangrijke voorspellers voor een duurzame match. Met behulp van onze uitgebreide online assessments brengen wij deze in kaart.

Wij garanderen 100% kwaliteit, inzet en vakmanschap. De afgelopen jaren hebben we succesvol opdrachten vervuld voor de top van de advocatuur & notariaat (full service & niche) en het bedrijfsleven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 070 361 70 09 of stuur een bericht.

“De kandidaat die u zoekt, hebben wij! Met onze jarenlange expertise in search en selectie, zoeken en vinden wij effectief en efficiënt de beste jurist voor uw organisatie. Ons netwerk, de assessments, onze vak professionaliteit, state of the art database en social media kanalen spelen een belangrijke rol in ons succes.”

Vacatures Legal

Bent u aan het nadenken over een carrière switch? Wellicht kunnen wij wat voor u betekenen! Kijk in openstaande vacatures. Staat uw droomfunctie er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we horen graag waar u naar op zoek bent en denken graag met u mee.

Legal Business Partner Assessment

In de selectie van de allerbeste kandidaten maken wij gebruik van het online Legal Business Partner assessment. Uw organisatie heeft ondernemende mensen nodig. Niet alleen iemand die juridisch inhoudelijk helemaal up-to-date is maar die ook qua persoonlijkheid en competenties goed binnen uw bedrijfscultuur/team past.

Om de perfecte match tussen bedrijven en juristen te kunnen maken, hebben wij het online Legal Business Partner Assessment ontwikkeld. Hiermee worden de Legal Business Partner Competenties (zoals marktgerichtheid, impact, oordeelsvorming en netwerken) van de jurist inzichtelijk gemaakt.

Dit assessment combineren wij met ons kwalitatieve en zorgvuldig opgebouwde netwerk, onze jarenlange ervaring en proactieve benadering. Hiermee vinden en selecteren wij al meer dan 17 jaar toptalent voor onze opdrachtgevers.

Coaching

In een veeleisende en dynamische werkomgeving kan men vergeten om na te denken over vragen als: wat wil ik nou eigenlijk écht of waar ben ik nou eigenlijk écht goed in? Met Careerfocus coachen wij legal professionals en geven richting en structuur in carrière groei, carrière transities, leiderschap, team effectiviteit, sollicitaties en outplacement. Careerfocus biedt individuen, kantoren of praktijkgroepen maatwerkprogramma’s en diensten.

Onze consultants zijn ervaren search en selectie specialisten voor onder andere:

(Partner) Advocaten

(Kandidaat) Notarissen

Fiscalisten

Corporate Secretary posities

Compliance Officers

Bedrijfsjuristen

(General) Counsels

Kantoor Directeuren

Human Resource professionals

Project Managers

Business Developers

Communicatie professionals

Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Search | Selectie | Coaching. U kunt zich uiteraard op elk gewenst moment afmelden via de uitschrijflink onderaan iedere nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform ons Privacystatement verwerkt.

Uw e-mailadres:


Search & Selectie  •  Assessments  •  Coaching  •  Over ons  •  Contact  •  Blog & Inspiratie

© 2020 Dicke Röell Breedveld B.V.
Privacy statement  •  Cookie statement

DRB Groep