Skip to main content

Wij helpen jou als (future) legal leader naar de volgende stap

Wij hebben ruim 21 jaar ervaring met het begeleiden en adviseren van professionals in carrièregroei en leiderschapsontwikkeling. Wij ondersteunen advocaten, (kandidaat) notarissen, bedrijfsjuristen, fiscalisten, bestuurders, kantoordirecteuren en ervaren business (HR/Finance/ICT/Compliance/Business Development/Marketing/Legal Tech) professionals in hun loopbaanstappen en professionele ontwikkeling.

Vacatures

Vacatures en openstaande posities bij de leading advocaten-en notariskantoren en de top 500 ondernemingen.

Coaching & loopbaan advies

Gecertificeerde coaches met ruim 20 jaar ervaring in de advocatuur en het bedrijfsleven. Wij zijn specialist in loopbaancoaching en ontwikkelen en begeleiden professionals in legal functies en directie en management functies.

Leiderschapsontwikkeling

Effectief (persoonlijk) leiderschap voor advocaten, (kandidaat) notarissen, bedrijfsjuristen, fiscalisten en managers.

Wat wij professionals bieden

Ontwikkelassessments

Inzicht in kwaliteiten, ambities, drijfveren, ontwikkelpunten en leiderschap. Specifiek voor juristen het Legal Business Partner Assessment.

DRB Legal Masterclasses

Masterclasses en Trainingen op het gebied van legal carrières en leiderschapsontwikkeling.

Online Oriëntatie gesprek

Neem contact op met een van onze legal experts voor  een (online) oriëntatie gesprek (kosteloos) over je carrièregroei, leiderschap en persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Laten we kennismaken

Plan een afspraak voor een online oriëntatiegesprek met onze experts in legal. Wij komen graag in contact met professionals in de juridische markt over search, selectie, recruitment, leiderschapsontwikkeling, coaching, assessments, loopbaanbegeleiding en advies.

Bel ons op: +31 70 361 70 09
Of stuur een e-mail met je contactgegevens.