https://www.youtube.com/watch?v=2U-S5qhBaig

Familiebedrijven

Wij kijken verder dan alleen het cv en expertise. Persoonlijkheid, ambitie, drijfveren en de cultuurclick zijn belangrijke voorspellers voor een duurzame match.

Al meer dan 17 jaar vinden en selecteren wij toptalent voor onze opdrachtgevers. Wij kijken verder dan alleen het cv en expertise. Persoonlijkheid, ambitie, drijfveren en de cultuurclick zijn belangrijke voorspellers voor een duurzame match. Met behulp van onze uitgebreide online assessments brengen wij deze in kaart.

Wij garanderen 100%  kwaliteit, inzet en vakmanschap. De afgelopen jaren hebben we succesvol opdrachten vervuld voor familiebedrijven in het MKB en Corporate segment. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 070 361 70 09 of stuur een bericht.

“De kandidaat die u zoekt, hebben wij! Met onze jarenlange expertise in search en selectie, zoeken en vinden wij effectief en efficiënt de beste jurist voor uw organisatie. Ons netwerk, de assessments, onze vak professionaliteit, state of the art database en social media kanalen spelen een belangrijke rol in ons succes.”

Familiebedrijven assessment

In samenwerking met onze partner Pi Company ontwikkelen wij continu op maat gemaakte online assessments. Het familiebedrijven selectie assessment bekijkt en analyseert van kandidaten de drijfveren en leiderschaprol passend bij uw organisatie. Hiermee worden de familiebedrijven Competenties (zoals ondernemerschap, impact, betrouwbaarheid en organisatiesensitiviteit) van de kandidaat inzichtelijk gemaakt.

Tevens hebben wij ruime ervaring met op maat gemaakte (team)assessments om u inzicht te geven in de (effectieve) samenstelling van het team. Ook kunnen de assessments goed worden ingezet bij persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers en opvolgingsvraagstukken.

Vacatures

Bent u aan het nadenken over een carrière switch? Wellicht kunnen wij wat voor u betekenen! Kijk in openstaande vacatures. Staat uw droomfunctie er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we horen graag waar u naar op zoek bent en denken graag met u mee.

Coaching

Met Careerfocus coachen wij managers van familiebedrijven in carrière ontwikkeling, carrière groei, leiderschap en outplacement. Careerfocus biedt management en teams van familiebedrijven maatwerkprogramma’s en diensten.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van search & selectie, assessments en careerfocus.

Uw e-mailadres: