Meesterlijk Leiderschap

Leiderschap gaat niet alleen over leiding geven aan anderen. Leiderschap gaat in eerste instantie over leiding geven aan jezelf. Het houdt in dat je bewuste keuzes maakt over je leven en loopbaan en je eigen koers uitzet.

 • Wie ben ik?
 • Wat wil ik?
 • Hoe bereik ik dat?

Dit zijn de drie vragen waarmee we in een exclusieve masterclass van 1 dag samen met maximaal 6 advocaten en/of bedrijfsjuristen aan de slag gaan.

Met minder moeite meer bereiken

Als advocaat of bedrijfsjurist heb je geleerd het recht uitstekend toe te passen. Met je hoofd dingen bedenken kan je als geen ander, maar soms is denken over het recht en de volgende cliënt niet genoeg om verder te komen. Het helpt wel om te weten wie je bent en wat je wilt. Pas dan kan je echt groeien in je professionele en persoonlijke leven. Als je de bovenstaande vragen kan beantwoorden, kan je met minder moeite meer bereiken; zowel in je professionele als je persoonlijke leven.

Tijdens de masterclass

  • krijg je inzicht in jouw unieke kwaliteiten (en valkuilen!) en hoe je ze kan inzetten;
  • gaan we aan de slag met wat jij professioneel (en persoonlijk) nog wilt bereiken; en
  • maken we een plan hoe je daar komt.

"Deze masterclass verrijkt je als persoon. Naast juridische vaardigheden ontwikkel je zo ook meer persoonlijke vaardigheden, die je als jurist in de praktijk zeker ten goede komen."

Onder begeleiding van twee ervaren coaches

Neem de tijd om goed stil te staan bij jouw waarden en toekomstvisie onder begeleiding van Caroline Gerding en Barbara Röell:

Caroline Gerding


Caroline is een betrokken, energieke en effectieve trainer en coach die mensen en organisaties stimuleert om positieve en blijvende veranderingen tot stand te brengen. Zij is in staat met alle lagen in een organisatie effectief te communiceren en samen te werken.
Caroline heeft ruime internationale ervaring en vond jarenlang veel inspiratie en voldoening in haar werk als advocaat en chief counsel compliance van een multinational. Haar kracht is om mensen en organisaties in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar zodat beide kunnen excelleren.

Voeg me toe op Linkedin

Barbara Röell


Barbara Röell, gecertificeerd coach en organisatiepsycholoog, werkt veel samen met advocaten, management, partners, legal counsels, medisch specialisten en bestuurders. Vanuit haar achtergrond in psychologie en assessments is zij gedreven om talenten van ambitieuze professionals inzichtelijk te maken en te ontwikkelen. Ook werkt zij vanuit de principes van systemisch werken en organisatieopstellingen. Met een brede blik adviseert en coacht ze actief en resultaatgericht op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en carrièregroei.

Voeg me toe op Linkedin

Locatie

Het sfeervolle kantoor van Dicke Röell Breedveld aan de Burgemeester van Karnebeeklaan 17 in Den Haag.


Onze locatie in Den Haag voldoet aan de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.

Honorarium

Het honorarium bedraagt per deelnemer €795,- (exclusief 21% BTW).

Dit bedrag is inclusief:

  • cursusmateriaal;
  • koffie en thee;
  • uitgebreide lunch; en
  • 2 ervaren trainers.

Meer informatie

Download de brochure

Heb je vragen over deze masterclass, 1-op-1 coaching of interesse in een inhouse workshop, neem contact met ons op:

Caroline Gerding via gerding@drbgroep.nl / m +31 6 224 50 030
Barbara Röell via roell@drbgroep.nl / m + 31 6 148 84 858

Schrijf je in voor de masterclass


   

  Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.