https://www.youtube.com/watch?v=2U-S5qhBaig

Careerfocus coaching

Careerfocus coaching biedt individuen, organisaties of managementteams maatwerkprogramma’ s en diensten.

In een veeleisende en dynamische werkomgeving kan men vergeten om na te denken over vragen als: wat wil ik nou eigenlijk écht of waar ben ik nou eigenlijk écht goed in? Met Careerfocus coaching coachen wij managers en geven richting en structuur in carrière ontwikkeling, carrière groei, carrière transities, sollicitaties en outplacement. Careerfocus coaching biedt individuen, organisaties of managementteams maatwerkprogramma’ s en diensten. Alle coaching en communicatie gerelateerd aan de coaching gesprekken zijn volledig vertrouwelijk.

Meer dan 150 professionals succesvol gecoacht. Wij werken onder meer voor: Allen & Overy, Schiphol, Optiver, Houthoff, De Brauw Blackstone Westbroek en Ten Holter Noordam advocaten. Referenties op verzoek beschikbaar.

Outplacement

Door middel van ons Careerfocus coaching programma, geeft u uw professionals en managers richting en structuur in hun carrière ontwikkeling. Wij begeleiden en ondersteunen hen bij het maken van de juiste carrière keuzes. De professional wordt gestimuleerd om zijn of haar potentieel optimaal in te zetten.

Careerfocus coaching geeft helderheid in nieuwe loopbaanperspectieven. Resultaat is een carrière profiel vanuit waar bewuste en waardevolle keuzes gemaakt kunnen worden.

Het programma is specifiek afgestemd op ambitieuze professionals en managers die in korte tijd (2 of 3 maanden) praktische en actiegerichte ondersteuning en coaching zoeken in hun loopbaan.

Coaching

 • Toe aan de balans opmaken in uw carrière?
 • Wilt u bewuste keuzes voor de lange termijn maken of andere carrièremogelijkheden bekijken?
 • Wilt u onderzoeken wat de beste cultuur fit is?
 • Wilt  u weten waar u energie van krijgt en wat uw toegevoegde waarde is?

Wij zijn gespecialiseerd in loopbaan coaching van ambitieuze en gedreven professionals en managers. Wij ondersteunen u graag bij uw loopbaanvragen. Wij geven richting en structuur aan uw carrière. Ons resultaat is persoonlijke groei en ontwikkeling in uw carrière.

Coaching Personal Branding

Personal Branding Coaching in zichtbaarheid versterken door heldere formulering van toegevoegde waarde. Het resultaat van deze coaching gesprekken is een duidelijke focus en profilering van uw “brand” en een passend LinkedIn profiel en CV. Uw profiel weerspiegelt goed wat u te bieden heeft zodat uw expertise wordt herkend en gewaardeerd.

 • Waar ligt uw toegevoegde waarde?
 • Hoe zorgt u dat u gevonden wordt?

Voor elke fase in uw carrière adviseren wij de balans op te maken en uw profiel aan te scherpen. Doel is duidelijk maken waar u voor staat, wat u doet en wat uw unieke toegevoegde waarde is.

Het Careerfocus coaching programma

Careerfocus coaching bestaat uit een serie gesprekken en een keuze uit diverse modules. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kan worden gekeken naar uw coach vraag en kan een op maat gemaakt programma worden samengesteld. Wij bieden coaching in onder andere:

 • Het maken van de juiste carrière keuzes;
 • De zoektocht naar een nieuwe baan;
 • Personal branding en zichtbaarheid versterken;
 • Sollicitatietraining;
 • Inzicht in cultuurclick en contrafit, persoonlijkheid en drijfveren met diverse assessments.

Careerfocus coaching heeft een aantal coaching programma’s dat bij u past. Afhankelijk van uw  coach vraag kan op één of meerdere aspecten binnen het Careerfocus coaching programma worden ingegaan. Neem contact op met Barbara Röell op voor meer informatie.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Hoe werkt Careerfocus?

Wanneer u contact opneemt voor coaching dan plannen wij in eerste instantie een telefoon gesprek. In dit telefoongesprek luisteren wij naar uw coaching vraag en informeren u verder over mogelijk passende modules. Vervolgens maken wij een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek. De coaching gesprekken kunnen plaatsvinden dicht bij u in de buurt (Den Haag, Amsterdam etc.). Op basis hiervan stellen we gezamenlijk de doelstellingen, plan van aanpak en tijdsplanning op voor de coaching gesprekken. De gesprekken duren circa anderhalf uur gedurende 3 of 4 keer per maand. Dit is uiteraard afhankelijk van uw tijdschema. Tevens zijn wij telefonisch beschikbaar om u voor te bereiden op een uitdaging, objectieve feedback en ondersteuning bij een carrière beslissing.

De resultaten van Careerfocus coaching

Careerfocus coaching helpt u in het vinden van antwoorden op vragen zoals:

 • Hoe geef ik richting & structuur aan mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling?
 • Hoe kan ik juiste en weloverwogen keuzes maken in mijn carrière?
 • Waar ligt mijn expertise en hoe kan ik deze optimaal inzetten?
 • Welke professionele omgeving past bij mij en in welke omgeving kan ik waarde toevoegen?
 • Waar krijg ik energie van en wat zijn mijn drijfveren?

Hoe kunnen we u helpen?

Barbara Röell

070 361 70 09

info@drbgroep.nl

Den Haag/Amsterdam

Barbara Röell, gecertificeerd in carrière coaching en recruitment is gespecialiseerd in Careerfocus coaching. Zij is bekend met de uitdagingen en eisen die ambitieuze professionals en managers tegenkomen in hun loopbaan. Vanuit haar achtergrond in psychologie en assessments is zij gedreven om talenten van ambitieuze professionals en teams inzichtelijk te maken en te ontwikkelen. Met een brede blik adviseert en coacht ze actief en resultaatgericht professionals, management teams en maatschappen in leiderschap, outplacement en carrière ontwikkeling.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van search & selectie, assessments en careerfocus coaching.

Uw e-mailadres: