Skip to main content

Leadership Assessments

In samenwerking met onze partner GITP ontwikkelen wij continu op maat gemaakte online assessments.

Organisaties worden uitgedaagd om nu én in de toekomst blijvend het verschil te maken voor haar klanten. In een wereld waarin veranderingen elkaar snel opvolgen speelt de ontwikkeling van mensen een belangrijke rol. Wanneer er georganiseerd wordt op basis van talenten en potentieel van mensen levert dat op de lange termijn de beste resultaten op.

In samenwerking met onze partner GITP ontwikkelen wij continu op maat gemaakte online assessments. Voor medewerkers bieden wij inzicht in jezelf, je persoonlijke succesfactoren en handvatten voor regie over je loopbaan en werkgeluk. Voor onze opdrachtgevers kunnen wij op maat gemaakte (team)assessments samenstellen om inzicht te geven in de (effectieve) samenstelling van het team. Ook kunnen de assessments goed worden ingezet bij selectievraagstukken.

Wendbaarheid Assessment

Rollen en functies veranderen snel. Dit vraagt dat medewerkers zich voortdurend moeten kunnen aanpassen. Bij wendbaarheid gaat het om meer dan alleen vernieuwen, een wendbaar team heeft verschillende dimensies nodig om doelen te kunnen realiseren.

Met behulp van dit assessment geven wij onze kandidaten inzicht in hun wendbaarheid.  Het geeft aan hoe gemakkelijk het voor hen is om op een wendbare manier om te gaan met veranderende situaties en eisen in het werk. Ook kunnen wij op groeps- of afdelingsniveau inzicht geven in de huidige ‘Wendbaarheid’ samenstelling binnen het team.

Legal Leadership Scan

In de selectie van de allerbeste kandidaten maken wij gebruik van de Online Legal Leadership Scan. Uw organisatie heeft ondernemende mensen nodig. Niet alleen iemand die juridisch inhoudelijk helemaal up-to-date is maar die ook qua persoonlijkheid en competenties goed binnen uw bedrijfscultuur/team past.

Om de perfecte match tussen bedrijven en juristen te kunnen maken, hebben wij de Online Legal Leadership Scan ontwikkeld. Hiermee worden de Legal Leadership Competenties (zoals marktgerichtheid, impact, oordeelsvorming en netwerken) van de jurist inzichtelijk gemaakt. Deze scan combineren wij met ons kwalitatieve en zorgvuldig opgebouwde netwerk, onze jarenlange ervaring en proactieve benadering. Hiermee vinden en selecteren wij al meer dan 17 jaar toptalent voor onze opdrachtgevers.

Leiderschapsrol Assessment

In een complementair team versterkt men elkaar, houdt men elkaar scherp en kunnen teamleden vanuit hun kracht werken. Het is daarom waardevol om als organisatie inzicht te hebben in de verschillende persoonlijkheden en natuurlijke leiderschapsrollen binnen het team.

Dit assessment geeft inzicht in persoonlijke kenmerken van teamleden en welke natuurlijke rollen op basis van die persoonlijkheid goed bij iemand passen. Het geeft inzicht in welke rollen sterk zijn vertegenwoordigd, en welke wellicht nog missen in het team. Het assessment kan worden ingezet voor het inzichtelijk maken van team potentieel, ontwikkelvraagstukken en voor selectiedoeleinden.

Drijfveren Assessment

Inzicht in drijfveren opent voor organisaties de deur om professionals die over de juiste capaciteiten beschikken, beter aan zich te binden met een werkomgeving die motiveert.
Investeren in talentontwikkeling levert op deze wijze nog meer op. Zicht op drijfveren helpt ook om tot een betere samenwerking te komen.

Als je weet wat een team drijft en waar onderlinge overeenkomsten en verschillen zitten, weet je waar teamleden elkaar kunnen vinden, waar conflicten kunnen ontstaan en hoe je hierop kunt anticiperen. Dit helpt om teams beter en effectiever te laten functioneren.

Ondernemende Capaciteiten Assessment

Organisaties die willen groeien hebben Ondernemende Professionals nodig. Professionals die initiatief tonen, kansen zien, ambitieus zijn, verantwoordelijkheid nemen en keuzes maken. Voor onze opdrachtgevers selecteren wij kandidaten onder andere op deze ondernemende capaciteiten. Met het Ondernemende Capaciteiten Assessment vinden wij die Ondernemende Professionals die passen bij de organisatie cultuur.

Talent Match Premium Scan

Bij complexe selectievraagstukken is het prettig om nóg zekerder te zijn van het nieuwe talent dat je als organisatie aanneemt. Met behulp van de Talent Match Premium Scan krijgen wij inzicht in een combinatie van essentiële punten in het selectie traject. Dit assessment geeft inzicht in persoonlijkheid, drijfveren, competenties en intelligentie. Alle vier de punten beïnvloeden of talent bij de toekomstige organisatie en functie past, maar ook of deze bij de kandidaat passen.

Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van Search | Selectie | Strategie | Coaching. U kunt zich uiteraard op elk gewenst moment afmelden via de uitschrijflink onderaan iedere nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform ons Privacystatement verwerkt.

Uw e-mailadres: