Skip to main content

Wanneer: woensdag 12 oktober van 14:45 – 19:00

Inhoud: Onze intervisiebijeenkomsten hebben als doel om de deelnemers bewust te laten worden van hun patronen, drijfveren en overtuigingen en te laten reflecteren hoe die van invloed zijn op de resultaten in hun werk als advocaat. Als je je daar bewust van bent, kan je meer bereiken met minder moeite.

Wij merken dat veel vrouwelijke advocaten intervisie graag gebruiken als een middel voor persoonlijke en professionele groei. Wij zijn een intervisiegroep voor vrouwelijke advocaten gestart waarbij we niet alleen op cognitief niveau een vraagstuk bespreken maar ook samen gaan kijken welke drijfveren en (onbewuste) overtuigingen hebben bijgedragen aan dat vraagstuk èn hoe je een volgende keer een soortgelijke vraagstuk op een constructieve manier kan aanpakken. Er is nog ruimte voor 2 deelneemsters.

Deelname aan de intervisiebijeenkomsten levert PO punten op èn een extra netwerk met interessante vrouwen uit je vak.

Deze groep is voor vrouwelijke advocaten die

  • inzicht willen krijgen in werkgerelateerde vraagstukken en zich bewust willen worden van hun drijfveren en (onbewuste) overtuigingen;
  • willen groeien als professional en als persoon;
  • tot verrassende inzichten, creatieve ideeën en innovatieve oplossingen willen komen;
  • durven dingen anders te gaan doen; en
  • zich realiseren dat ze zowel een breng- als een haalplicht hebben en zich willen committeren aan het proces.

Waar: Den Haag

Kosten: €369,- per bijeenkomst

PO Punten: Je ontvangt per bijeenkomst een bewijs van deelname voor PO punten (4 punten per bijeenkomst)

Door wie: Barbara en Caroline zijn bij de algemene raad geregistreerde gespreksleiders advocatuur en hebben een psychologische en juridische achtergrond.

SCHRIJF JE HIER IN