Skip to main content

Gisteren mochten Caroline en ik weer een fantastische praktijkgroep coachen. Wij halen hier voldoening uit, motivatie en inspiratie. Oftewel veel werkgeluk!

Het geeft ons energie om te zien dat zo’n teamsessie of heidag daadwerkelijk bijdraagt aan het versterken van de samenwerking en verbinding.
En elke keer horen wij van de deelnemers dat het toch goed is om bezig te zijn met de strategie en de koers van de praktijkgroep. In plaats van in de waan van de dag te blijven zitten, nemen ze tijd om aan de slag te gaan met een concreet actieplan voor de toekomst.

Daar werken we graag aan mee! Wil je ook nog dit jaar met je sectie of praktijkgroep een heidag of middag organiseren? Neem contact op met DRB Search & Selectie | Strategie | CoachingBarbara Röell of Caroline Gerding.

#legalheidag #leiderschapsontwikkeling #drbgrowinglegalleaders
#coaching #advocatuur