Skip to main content

 

Door de hoge werkdruk lukt het veel partners en senior advocaten niet om tijd te plannen voor de ontwikkelgesprekken. In de praktijk verdwijnen de functionerings-en evaluatiegesprekken als eerste van de agenda. De cliënt gaat voor!

Terwijl de advocaat medewerkers juist willen groeien én door deze coachgesprekken sneller beter en effectiever worden in hun werk. Als je deze gesprekken niet voert, is de kans groot dat je je medewerkers gaat verliezen aan kantoren die ontwikkeling daadwerkelijk hoog op de agenda hebben staan en houden😉

In onze korte, intensieve Masterclass Meesterlijk Leiderschap geven wij je handvatten en structuur om deze ontwikkelgesprekken makkelijker voor je te maken.

Interesse in een op maat gemaakte Masterclass of Patroonscursus voor jouw kantoor? Neem dan contact met onze senior coaches voor de advocatuur: Barbara Röell en Caroline Gerding

 

#legalcoaching #growinglegalleaders #leiderschapsontwikkeling #legal #advocatuur #coaching #legal