Zelfkennis vormt de basis voor zelfsturing.
Ben je partner in de advocatuur en heb je nauwelijks tijd voor ontwikkeling? Met het online legal leadership programma krijg je in twee coachgesprekken inzicht in jezelf en je persoonlijke succesfactoren. Wij begeleiden je bij het versterken van je leiderschap zodat je jouw praktijkgroep nog meer inspireert en maximaal van waarde bent. Het programma bestaat uit de online legal leadership scan en twee digitale coachgesprekken en geeft inzicht in jouw unieke leiderschapsstijl en impact.

Ben je toe aan een stap verder in legal leiderschap? Neem dan deel aan de Masterclass Meesterlijk Leiderschap. Deze unieke masterclass  geeft je de mogelijkheid om je leiderschapspotentieel optimaal in te zetten je persoonlijke effectiviteit te vergroten. Na de masterclass weet je wat belangrijk voor je is, waar je voor wilt staan en maak je bewuste en autonome keuzes.

Voor meer informatie over de incompany Masterclasses Meesterlijk Leiderschap voor 2022 neem contact op met Dicke Röell Breedveld, Search | Selectie | Coaching met Barbara Röell en Caroline Gerding

Leave a Reply