Ben je partner van een team van eigenwijze en gedreven high potentials? In de praktijk zien wij dat veel legal leiders voornamelijk op de juridische inhoud teams begeleiden.

In de DRB Masterclasses Leiderschap geven wij je handvatten en methodes om je stagiaires en medewerkers ook op persoonlijk niveau te ontwikkelen. In deze Masterclasses geven wij je inspiratie en praktische toepassingen om effectief en in een hoog tempo je leiderschap te versterken. Ontdek jouw unieke leiderschapsrol en vergroot je impact vanuit een context van vertrouwen, integriteit en samenwerken.

In de Masterclass krijg je structuur, tools en technieken die je direct kunt toepassen. De Masterclasses kunnen tevens incompany worden gehouden. Neem voor meer informatie contact op met Dicke Röell Breedveld, Search | Selectie | Coaching met  Barbara Röell of  Caroline Gerding

Leave a Reply