Wij groeien en zijn daarom op zoek naar uitbreiding voor ons eigen team. Ons traineeship biedt een unieke mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van werving en selectie binnen een kantoor dat zich richt op de top van de juridische markt. Wij bestaan dit jaar precies 20 jaar en hebben daardoor een omvangrijk netwerk binnen de advocatuur en juridische dienstverlening. Ons juridisch team bestaat op dit moment uit 7 consultants met een afgeronde studie Rechtsgeleerdheid. Binnen het team is veel kennis en expertise aanwezig. We zijn een hecht team waarin veel wordt samengewerkt en overlegd. Zelfs nu we op afstand werken spreek ik mijn collega’s de hele dag door! Werken bij DRB is daarom de perfecte manier om mét de advocatuur te werken, maar niet ín de advocatuur.

Het traineeship geeft je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op veel verschillende gebieden. Je krijgt de ruimte om zelf met opdrachtgevers te schakelen en veel kandidaten te spreken en je leert natuurlijk hoe je het beste iemand kunt interviewen. Door deze contacten breidt je snel je netwerk uit en ontwikkel je jouw sociale vaardigheden. Bij DRB krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid om eigen projecten op te zetten en initiatieven te ontplooien en wordt er ook verwacht dat je deze kansen benut. Vanaf jouw eerste dag ben je volledig betrokken bij de organisatie en denk je mee over strategie. Denken in mogelijkheden en kansen wordt erg gewaardeerd. Ook is er binnen het traineeship veel oog voor persoonlijke groei door middel van wekelijkse ontwikkelgesprekken en coaching on the job. Samen met je coach stel je jouw ontwikkelplan samen en zorg je ervoor dat je grote stappen zet!

Denk jij in mogelijkheden en kansen, krijg je energie van het uitbreiden van jouw netwerk en heb jij (bijna) een rechtenstudie afgerond? Dan is het traineeship een mooie kans om kennis te maken met de executive search wereld en door te groeien tot een succesvolle consultant binnen een hechte organisatie!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op:

Toon van de Wetering

06 13 03 56 32 / vandewetering@drbgroep.nl

Naomi Linder

06 21 66 30 08 / linder@drbgroep.nl

Leave a Reply