Waarom heb je de keuze gemaakt om niet de Advocatuur in te gaan, maar dit traineeship te gaan volgen?

“Het traineeship is de perfecte manier om met de advocatuur te werken maar niet in de advocatuur. Het traineeship is heel erg divers. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op veel verschillende gebieden. Zo ontwikkel je veel sociale vaardigheden door het contact met verschillende kandidaten en opdrachtgevers. Ook leer je hoe je iemand het beste kunt interviewen en hoe je een project opzet. Bij DRB bestaat het juridische team uit 7 consultants (met een afgeronde studie rechten) die voor de top van de juridische markt werken. Er is daarom veel kennis en expertise in huis waar je veel van kan leren. Voor mij waren dit de redenen om te kiezen voor het traineeship bij DRB na mijn studie.”

Wat zijn jouw grootste lessen vanuit het traineeship?

“Niet denken maar doen! Bij DRB krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid en er wordt ook verwacht dat je deze ruimte pakt. Vanaf het eerste moment ben je betrokken bij de organisatie en denk je mee over koers en strategie. Ook krijg je de ruimte om zelf met opdrachtgevers te schakelen, veel kandidaten te spreken en nieuwe initiatieven te ontplooien. In mijn traineeship haalde ik zelfs een nieuwe opdrachtgever binnen!”

Aan wie zou je het traineeship aanbevelen?

“Ben jij ondernemend, krijg je energie van het leggen van contacten en heb jij interesse in de juridische markt? Dan is het traineeship bij DRB echt een unieke kans om je verder te ontwikkelen op deze gebieden en om uiteindelijk door te groeien tot een succesvolle executive search consultant.”

Wat maakt het werken bij DRB zo leuk?

“De combinatie van het hechte team, echt oog voor persoonlijke ontwikkeling en het werken voor de top van de juridische markt!”

Klik HIER voor de vacature TRAINEESHIP

Leave a Reply