Geen categorie

En toen was het bijna 2020

By 18 december 2019 No Comments

De inzet van doordachte groei, het maken van plannen voor de komende jaren, diversiteit en effectieve teams, meer vrouwen naar de top, én als topspeler in search & selectie & coaching voor de juridische & professional services sector ook dit jaar onze dienstverlening verder aanscherpen. Dat zijn zaken waar we actief mee bezig zijn. En nu het jaar bijna ten einde is nemen we je graag in vogelvlucht mee in ons verhaal.

Ga voor die stip op de horizon

Waar het feitelijk om gaat is dat we mensen gedurende hun carrière verder brengen en onze opdrachtgevers kunnen voeden met niet-alledaagse adviezen en oplossingen. Dat doen we uiteraard door het gesprek met elkaar aan te gaan, maar ook door online assessments te bieden om talenten en leiderschapskwaliteiten in kaart te brengen. Maar ook door professionals op respectvolle wijze een spiegel voor te houden: wat is de koers die je volgt? In hoeverre wil je specialiseren, en waarin dan? Is de plek waar je je op dit moment bevindt nog de juiste? Waar sta je over een jaar en welke stappen moet of wil je daarvoor zetten? Het zijn slechts enkele vragen die je concreet op weg helpen naar die bekende stip op de horizon.

Zienswijze die je verder helpt

Wij helpen onze relaties, opdrachtgevers & kandidaten door inzet van het juiste gesprek, het verrassende advies, de juiste tool of het juiste assessment op het juiste moment. Met DRB maak je stappen. En als je stappen maakt, als professional en organisatie, dan groei je. Die groei begeleiden we graag, zodat jij op de plek komt waar je gelukkig bent óf op je huidige plek blijft en daar vervolgens het állerbeste uit jezelf haalt.

Tot slot…

Wat we vooral willen zeggen is: we zijn er voor je, óók volgend jaar. Onze persoonlijke benadering maakt het verschil. En dat zetten we volgend jaar graag samen met je voort. Veel dank voor de inspirerende samenwerking en het vertrouwen en wij wensen je een schitterend 2020!

Robert Dicke, Barbara Röell, Arjen Breedveld, Stephan Bamborough, Annemarie Beltman, Theun Govers, Niels Huijgen, Naomi Linder, Lisette Smit, Toon van de Wetering en onze research consultants Melissa Dop, Liselotte Hommels, Jasper Kras, Isabelle Schreuders en Floris de Wit