Geen categorie

Heeft 2017 jou gebracht wat je écht wilde?

Heeft 2017 jou gebracht wat je écht wilde? Wat is ook dit jaar weer razendsnel voorbijgegaan. Hoe was 2017 voor jou? Heb je kunnen doen wat je wilde? Of was het jaar stiekem tóch net wat te kort voor al je plannen? Wees gerust, dat klinkt herkenbaar! Hoe dan ook: we zijn trots op wat we met elkaar hebben bereikt omdat we organisaties én hun mensen verder hebben kunnen brengen in hun carrières. Ook hebben we onze rol als business partner verder kunnen uitbouwen. We voerden adviestrajecten rondom leiderschap & verandering uit, ondersteunden cliënten in selectie assessments en vervulden veel search & selectie opdrachten in de legal markt, management, watersector en family business.

Blijven bouwen

En natuurlijk werkten we ook aan onze eigen ontwikkeling: we volgden een coachtraject en hebben zelf ook een team assessment gedaan om een nog scherper beeld te krijgen van onze eigen krachten en valkuilen. Eén van onze voornemens is het gebruik maken van big data om onze cliënten beter te informeren over trends in de arbeidsmarkt. Het resulteerde in een ambitieus businessplan voor 2018.

Het draait om jou

Maar, hoe goed we de markt ook kennen, hoe intensief we de ontwikkelingen ook volgen, hoeveel assessments we ook doen en hoezeer we onze data met informatie over carrières, kandidaten, performance en de arbeidsmarkt ook onderhouden, verbeteren en uitbouwen: het begint in basis toch allemaal bij jou! Zonder jouw input heeft ons persoonlijk gerichte vakmanschap weinig zin. En mocht het afgelopen jaar je nu nét niet helemáál dat gebracht hebben wat je wilde, besef dan dat er een fonkelnieuw jaar vol kansen op je wacht… We wensen je een inspirerend, gezond en succesvol 2018!