Legal Advice

Legal Business Partner Assessment voor bedrijfsjuristen

 

Bedrijfsjuristen moeten een beroep doen op hun ondernemende kwaliteiten om een waardevolle Legal Business Partner te blijven of te worden. Dit betekent niet dat je onmiddellijk een eigen onderneming moet beginnen maar het houdt wel in dat je een beroep doet op jouw kracht om op hoog niveau met de business en het management mee te denken.

Weinig rust om te kijken wat beweegt

Ambitieuze bedrijfsjuristen werken de hele dag aan inhoudelijke, juridische vraagstukken en maken veel gebruik van hun analytische kwaliteiten. Door de dynamiek en waan van de dag hebben veel bedrijfsjuristen weinig tijd om kritisch naar zichzelf te kijken. Er is geen rust meer om te kijken naar wat jou beweegt en optimaal gebruik te maken van je andere kwaliteiten.

Kritische vragen stellen

Durf jij jezelf kritische vragen te stellen? Bruis je nog van de ideeën? Inspireer je anderen binnen en buiten het bedrijf? Weet je nog wat jouw ambities waren en realiseer je deze? Wat is naast jouw juridische expertise jouw persoonlijkheid?

Legal Business Partner test

De Legal Business Partner test voor bedrijfsjuristen stelt jou in staat om zicht te krijgen op je persoonlijkheid en je drijfveren. Hierdoor krijg je meer grip op jouw carrière waardoor jij je onafhankelijk kunt opstellen, eigen keuzes kan maken en je meer in balans voelt. De positieve energie die deze zelfstandigheid met zich meebrengt zorgt ervoor dat je krachtiger in het bedrijf staat waardoor je beter weet wat er speelt, actief mee kunt denken met het management en de business scherper adviseert. Dit maakt de bedrijfsjurist een sterkere legal business partner.

Voor meer informatie:Legal Assessments.

Voor bedrijfsjuristen bieden wij het Legal Business Partner-assessment. Herontdek jouw kracht. Dit geeft je de energie niet alleen je werk goed te doen, maar ook gepassioneerd mee te denken over de kansen binnen de organisatie en beter advies te geven. Hoe krachtiger jij in het bedrijf staat, des te betere business partner je kunt zijn.